SAYFA BAŞINA DÖN

14.07.2020

Belçika'dan Türkiye'ye Olan Uçuşlarımız Hakkında

Değerli Misafirlerimiz,

Belçika yetkili otoritelerin aldığı karara istinaden Belçika’dan Türkiye’ye olan uçuşlarımızda Belçika sınır otoritesi tarafından yalnızca aşağıda belirtilen şartları karşılayan misafirlerin seyahatine izin verilecektir;

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları,
- Türkiye Cumhuriyeti oturum kartı, mavi kart ve çalışma iznine sahip kişiler,
- Avrupa Birliği ve Schengen harici diğer ülke vatandaşları ve oturum sahipleri kendi ülkelerine veya Türkiye üzerinden transit seyahat eden yolcular,
- Sağlık çalışanları, sınır çalışanları, sezonluk tarım çalışanları, nakliye ve taşımacılık faaliyeti yapan kişiler, diplomatlar, uluslararası organizasyonlar tarafından davet edilmiş kişiler, askeri personel, İnsani Yardım ve Sivil Koruma Örgütleri görevli personelleri, zorunlu aile ziyaretleri (belgeler ile kanıtlamak şartı ile), gemi adamı, eğitim amaçlı seyahatler, ertelenemez veya yurt dışında gerçekleştirilemez olan iş seyahatleri olan yolcular

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Bilgilerinize,
Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.