Farklı rezervasyon numaralı biletlerin Check-in ve bagaj işlemleri hakkında;

04.04.2017

Farklı rezervasyon numaralı biletlerin Check-in ve bagaj işlemleri hakkında;

Şirket kurallarımız gereği 15.02.2017 tarihinden itibaren farklı rezervasyon (PNR) kodlu biletler için Check-in işlemini ve bagajını son varış noktasında almak için gerekli olan bagaj bağlama işlemi durdurulmuştur. Farklı rezervasyon (PNR) koduna sahip olmasına rağmen bu uygulama için talepte bulunmanız halinde bagajlarınızı ara noktada teslim alarak, yeniden Check-in işlemi yapıp bagajlarını teslim etmelisiniz. Biletlerin aynı rezervasyon (PNR) kodu olması halinde bu işleme gerek yoktur.

Detaylı bilgi için Çağrı merkezimiz ile 0888 228 12 12* numaradan ya da internet sitemiz üzerinden “Bize Yazın” kanalıyla irtibata geçebilirsiniz. En kısa sürede geri dönüş sağlayacağız.

NOT: *0888 228 12 12 Pegasus numaramız tüm kullanıcılar için (Türk Telekom Mobil, Türk Telekom Ev Telefonu, Turkcell, Vodafone) ücretlendirme periyodu (vergiler dahil) saniye olarak hesaplanır, dk. 1,5/TL olarak, operatörünüz tarafından faturanıza yansıtılır.

Anlayışınız için teşekkürler.

Pegasus Havayolları

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.