Kredi Kartı ile İşlem Yapacak Misafirlerimizin Dikkatine

15.08.2017

Kredi kartları ile işlem yapmaya devam edebilmek için gerekli olan kullanıcı onayı hakkında

Değerli Misafirlerimiz,

Türkiye Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yürürlüğe konan yeni uygulama nedeniyle banka ve kredi kartlarınız ile internetten işlem yapabilmeniz için kullanıcı onayı vermeniz gereken son tarih 17 Ağustos’tan 31 Aralık'a uzatılmıştır.

www.flypgs.com ve mobil uygulamalarımız üzerinden bilet almak ve Pegasus kampanyalarından faydalanmak için lütfen kredi kartınızı online alışverişe açtırmayı unutmayın.

Kartlarınızı online alışverişe açtırmak için bankanız tarafından gönderilen SMS’lerdeki yönlendirmeleri takip edebilir, bankanızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir ya da bankanızın internet bankacılığı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.