Kredi Kartlarının İnternet Alışverişine Kapatılması Hakkında

07.06.2017

İnternet Alışverişine Kapanan Kredi Kartları Hakkında

Değerli Misafirlerimiz,

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından alınan karar gereği, internet alışverişlerine onay verilmemiş kredi kartları 17 Ağustos 2017 itibariyle internet işlemlerine kapatılacaktır. Kartınıza onay vermek için bankanız tarafından gönderilen SMS’lerdeki yönlendirmeleri takip edebilir, bankanızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir ya da bankanızın internet bankacılığı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İyi yolculuklar dileriz,
Pegasus Hava Yolları

Belge numaranız PC ile başlar ve 13 hanelidir. Bu numarayı bilet işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.