SAYFA BAŞINA DÖN

07.06.2017

İnternet Alışverişine Kapanan Kredi Kartları Hakkında

Değerli Misafirlerimiz,

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından alınan karar gereği, internet alışverişlerine onay verilmemiş kredi kartları 17 Ağustos 2017 itibariyle internet işlemlerine kapatılacaktır. Kartınıza onay vermek için bankanız tarafından gönderilen SMS’lerdeki yönlendirmeleri takip edebilir, bankanızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir ya da bankanızın internet bankacılığı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İyi yolculuklar dileriz,
Pegasus Hava Yolları

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus Plus hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.