Öğrenci ve sporcu grupları için özel koşullar

31.03.2017

Öğrenci ve Spor Gruplarına Özel İndirim ve Koşullar

1. Grup Sayısı: Grubun öğrenci ve sporcu olarak talep edilmesi halinde 29 Ekim 2017 tarihine kadar olan uçuşlar için, grup sayısı minimum 10 kişi olarak uygulanacaktır. Yaz dönemine gelen talepler için grup sayısı 14 kişi olarak uygulanmaya devam edecektir.
  2. Uygun Ücret: Grubun öğrenci ve sporcu olarak talep edilmesi halinde ücretlendirmede esneklik sağlanacaktır. Gerektiğinde tarafınızdan, okul ve takımlardan alınmış imzalı belge talep edilebilir.
  3. Esnek İptal - İade Hakkı: Okul ve kulüpten belge temini ile; depozitin iadesi ya da müsaitlikler doğrultusunda farklı gruba aktarılması imkanı getirilmiştir.
  4. Esnek Ödeme İmkanları: %10 depozit yerine %5 depozit tahsilatı alınması ve kalan ödemenin uçuşa 21 gün değil, 14 gün öncesine kadar yapılabilmesi imkanı getirilmiştir.
  5. Sınırsız İsim Değişikliği Hakkı: PNRda uçulmuş kupon bulunmaması kaydı ile sınırsız isim değişikliği yapılabilir.
  6. Koltuk Seçimi: Online check in yapıldığı sürece gruplar yan yana oturabilmektedirler. Sporcu gruplarında talep edilmesi halinde 3 kişiye kadar, müsaitlik doğrultusunda exit veya ön koltuklar ücretsiz önerilir.
  7. Avantajlı Ek Kilo Ücreti: Grup bagajları, tüm grup misafirlerinin aynı anda check-in'e başvurması durumunda birlikte hesaplanmaktadır. Örneğin; 40 kişilik bir dış hat grubunda bagaj hakkı 40 X 20 = 800 KG olarak hesaplanır. Uçuş öncesi ekstra kiloya ihtiyaç duyulması durumunda, ek bagaj hakkında gruplara özel %50 indirim önerilmektedir. PNRlara not girilerek ödeme önden tahsil edilecektir. Havalimanında fazla bagaj çıkması durumunda, önden ödeme yapılmamış ise grup için önerilen indirim havalimanında geçerli olmaz, havalimanı ücretleri üzerinden fazla kilo için tahsilat yapılır.
  8. Avantajlı İkram Fiyatı: Menümüzde yer alan 1 adet sandviç ve 1 adet alkolsüz içecek kişi ve yön bazında iç hatlarda 14,00 TL, dış hatlarda 5 USD/EUR olarak gruplara özel önerilmektedir. İkram ile önden koordine edilerek ikram ücreti tahsil edilir. İkram için önden ödeme yapılmamış ise grup için önerilen indirim uçak içerisinde geçerli olmaz. Uçuş anında talep edilen herhangi bir ikram güncel ücretleri üzerinden satışa sunulur.
  9. Ücretsiz Bilet: 40 kişilik gruplarda bir adet ücretsiz bilet aynı grup seyahatinde kullanılmak üzere verilecektir. Sadece havalimanı vergileri grup tarafından karşılanır.

Bu koşullar 1 Aralık 2016 tarihi itibari ile talep edilen gruplar için uygulanacaktır.

E-Bilet numaranız, E-Faturanız da belirtilen PC12345 ile başlayan belge numarasıdır. Bilet işlemlerim menüsünden ödeme ayrıntıları altından detaylı görüntüleyebilirsiniz