SAYFA BAŞINA DÖN

23.09.2020

Pakistan’dan Çıkış Yapacak Misafirlerimizin Dikkatine

Değerli Misafirlerimiz,

25 Eylül 2020 tarihi itibariyle tarifeli uçuşlarımızın başlayacağı Karaçi-Pakistan hattımızda, Karaçi çıkışlı seyahat edecek misafirlerimizin check-in esnasında uçuştan 96 saat önce alınmış negatif PCR test sonucu ibraz etmeleri gerekmektedir. Uçuştan 96 saat önce yapılmış PCR testi olmayan yolcular uçuşa kabul edilmeyeceklerdir.

Bu kapsamda sadece aşağıda belirtilen test merkezlerinden alınan test sonuçları kabul edilecektir.

LABORATORY WEBSITE
Gerry's-Hashmanis Hospital, Karachi http://www.hashmanis.com.pk
Gerry's-Children Hospital, Karachi https://childrenhospitalkarachi.com
Gerry's- Dr. Essa Laboratory & Diagnostic Centre, Karachi https://dressa.org/
Gerry's-Alkhidmat Foundation, Karachi https://alkhidmat.org/
Gerry's-Advanced Lab, Karachi https://advancedlab.com.pk/
Gerry's- Genome centre for molecular based diagnostics & research, Lahore  http://genomelabs.com.pk/
Gerry's-Hormone Lab, Lahore  http://hmlab.com.pk/
Gerry's-The Biotech Medical Lab's & Research Center., Lahore https://biotechlabs.com.pk/
Gerry's-Al Nasar Lab & Diagnostic Centre, Lahore  https://alnasarlab.com/
Gerrys's-Hameed Latif Hospital Laboratories, Lahore  http://www.hlh-labs.com/
Gerry's-Doctors Diagnostic Laboratory & Consultants, Lahore  https://www.ddlc.com.pk/
Gerry's-Citilabs, Islamabad  https://www.citilab.com.pk/
Gerry's-Nayab Labs, Islamabad http://nayablabs.com/
Gerry's-Excel Labs, Islamabad https://excel-labs.com/
Gerry's-The Biotech Medical Lab's & Research Center., Islamabad https://biotechlabs.com.pk/
Gerry's- Dr.Akbar Niazi Teaching Hospital (ANTH), Islamabad https://imdcollege.edu.pk/ANTH.html
Gerry's-Kulsum International Hospital, Islamabad http://kih.com.pk/

İletişim:  051 884 9999

• Covid-19 PCR testi uçuştan 96 saat önce alınmış olmalıdır.
  • 12 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile seyahat ediyorsa testten muaftır.
  • Check-in esnasında Covid-19 PCR negatif test sonucu ibraz etmeyen misafirlerimize biniş kartı verilmeyecektir.
  • Covid-19 PCR testinin maliyeti yolcu tarafından karşılanacaktır.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.