• TR

Sokağa Çıkma Yasağı Uygulanan Ülkelere Seyahat Edecek Misafirlerimizin Bilet İşlemleri Hakkında

13.11.2020

Değerli Misafirlerimiz,

Koronavirüsü için alınan tedbirler doğrultusunda İngiltere, Fransa ve Avusturya'da uygulanan sokağa çıkma yasağı üzerine;

İngiltere, Fransa, Avusturya seyahat planında değişiklik olan misafirlerimize aşağıdaki kurallar dahilinde ücretsiz açığa alma veya cezasız değişiklik hakkı sunulacaktır.

- Biletini kısıtlamaların duyurulduğu tarihten önce (İngiltere için 1 Kasım 2020 tarihinden önce, Fransa için 30 Ekim 2020, Avusturya için 15 Kasım 2020 tarihinden önce) satın alan misafirlerimiz biletini ücretsiz açığa alabilir veya cezasız değişiklik yapabilirler.

*Sunulan haklar, sokağa çıkma yasaklarının geçerli olduğu tarihleri kapsayan, gidiş veya dönüş seferi bu tarih aralığında olan biletler için geçerlidir.
Uçuş tarihi:
İngiltere: 5 Kasım - 2 Aralık
Fransa: 30 Ekim - 1 Aralık
Avusturya: 17 Kasım - 6 Aralık

**Ücretsiz açığa alınan biletlerin 1 yıl kullanım hakkı olup, açık bileti tarihlendirirken yeni seçilecek bilet ile eski biletin arasında ücret farkı varsa ödenecektir.

***Bilet değişikliğinde ceza ücreti alınmayacak ancak yeni seçilecek bilet ile eski biletin arasında ücret farkı varsa sadece bu fark tahsil edilecektir.

****Ücretsiz açığa alma ve değişiklik işlemleri yalnızca 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezimizden yapılabilmektedir.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.
Whatsapp İletişim Hattı