SAYFA BAŞINA DÖN
  • TR

Uçak İçi Pegasus Cafe Satışlarımız Hk

24.03.2020

Korona Virüsü (COVID-19) için aldığımız önlemler çerçevesinde 24.03.2020 tarihinden itibaren uçak içerisindeki Pegasus Cafe satışlarımızda sadece kredi kartı ve banka kartı kabul edilecek olup, nakit ile ödeme alınmayacaktır.

Değerli Misafirimiz,

Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı bizim en büyük önceliğimiz. Bu doğrultuda aldığımız koruyucu önlemlere bir yenisini ekleyerek, Pegasus Cafe satışlarında nakit ödemeyi kaldırdık. 24.03.2020 tarihinden itibaren uçak içerisindeki Pegasus Cafe alışverişlerinizi kredi kartı veya banka kartı ile ödeyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.