• Ana Sayfa
  • İnfografik
  • Doğanın Kalbine Uç! – Avrupa’nın Nesli Tükenen Hayvanlarını Koruma Altına Al

Doğanın Kalbine Uç! – Avrupa’nın Nesli Tükenen Hayvanlarını Koruma Altına Al

 

Avrupa’nın birçok yerinde devam ettirilen başarılı çalışmalar ve farkındalık projeleri sayesinde nesli tükenmekte olan hayvanlar kıtaya tekrar yayılıyor. Doğa tutkunları, yaşamın çeşitliliğine hayran olanlar ve her canlının eşit yaşam hakkına sahip olduğuna inananlar bir araya gelerek doğayı tekrar yeşillendirir ve canlandırırken bu heyecana ortak olmaya ne dersin? Farkında olmak için önce bilmek gerekiyor; o zaman nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan hayvanları tanıyarak işe koyulabilirsin.

Şimdi pencereden dışarı bak. Neler görüyorsun? Sokak lambaları, tabelalar, betonarme yapılar, arabalar ve şanslıysan bir iki tane ağaç. Pencereden milyonlarca yıl öncesine bakabiliyor olsaydın, devasa dinozorlarla ve uçsuz bucaksız ormanlarla karşılaşacaktın. Eh, dinozorları görebilmek artık imkansız ama günümüzün nesli tükenmekte olan hayvanlarını ise hâlâ görebilirsin. Keşfetmenin heyecanını bavuluna yüklen ve doğanın mucizelerine tanık ol. Hemen yanı başımızda bulunan Kazakistan, el değmemiş doğası ve binlerce canlıyı keşfedebileceğin milli parklarıyla ilk rotan olsun. Avrupa uçuşlarından ucuz uçak biletini ayırmak için Pegasus tarifelerine hemen göz at!

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...