Havaalanında Zaman Kazandıracak Tüyolar

Havaalanında Zaman Kazandıracak 12 Tüyo

Uçağa binmek; yolculuğu en heyecanlı, en güvenilir ayrıca en hızlı yolla yapmak demek. Ucuz uçak bileti ise Pegasus demek! Tatile gidiyor olabilirsin, önemli bir toplantıya yetişmen gerekiyordur ya da aile büyüklerin seni bekliyordur? Uçağa binme amacın ne olursa olsun, maceran başlamadan önce havalimanında yapman gerekenler var.

Bavulunu, yaptığın bir liste yardımıyla daha önceden hazırlamak; sana zaman kazandırır. Havalimanında nasıl uçağa binmeden önce yapılması gerekenler varsa; öncesinde yapılması gerekenler de yok sayılamayacak kadar önemli. Özellikle “İlk defa uçağa binenler ne yapmalı?” sorusunun cevabını arıyorsan sana ayrıntı vermeden önce şu cevabı verebiliriz: Zaman kaybetmemen gerek. Mevzubahis zaman kazanmak, unutma!

Pegasus’tan aldığın ucuz uçak bileti ile yolculuğa çıkmadan önce yapman gereken en önemli şey check-in! Havalimanında zaman kazanmak ve uçağa zamanında yetişebilmek için online check-in yapabilirsin. Pegasus online check-in hizmeti, yurt içi uçuşlarında da yurt dışı uçuşlarında da uçuş saatinden 72 saat önce başlıyor. Yani 72 saat önce girip online olarak check-in yapabilir ve sana özel oluşturulmuş mobil giriş kartınla uçağa binebilirsin. “Havalimanında check-in nasıl yapılır?” diye sorarsan; bagajın varsa kontuardan, sadece el bagajıyla uçacaksan havalimanında bulunan Pegasus kiosklarından da check-in işlemini gerçekleştirebilirsin. Online check-in hizmetinin uçuştan 45 dakika önce kapandığını da hatırlatalım.

Havalimanında geçirdiğin zaman tamamen senin davranışlarına bağlı olarak uzayıp kısalabilir. Kemer takmak, çizme giymek, metal zincirlerle tarzını yansıtmak(!), uzun uzun makyaj yapmak, kulaklıkları takıp son ses müzik dinlemek gibi bazı davranışlar var ki her X-ray cihazında zaman kaybetmene neden oluyor. Geriye en uygun uçak biletini alıp bu tüyolara dikkat etmen kaldı. Daha huzurlu ve keyifli yolculuklar için bu infografik içeriğini unutmamanda fayda var!

Pegasus_-_Zaman_Kazandıran_12_Tüyo-01 (1)

 

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...