Haziranda Futbolla “Randevun” Var!

Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanıyla yatıp kalkarken o büyük an geldi çattı.  Dünyanın en popüler ikinci futbol turnuvası bu sefer Fransa’da düzenleniyor. Grup maçlarından, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine kadar Fransa’da maçları takip etme şansın var. Ucuz uçak bileti alıp milli takımımızın kampının yakınlarındaki Nice’e veya Avrupa Futbol Şampiyonası final heyecanının yaşanacağı Paris’e yolculuk yaparken bilmen gerekenlerden oluşan bir rehber hazırladık. Maç tarihleri ve diğer tüm detayları ile aşağıda. Futbol heyecanını seyahatle birleştirmek için harika bir zaman! İlk defa 24 ülkenin yarışacağı, nefes kesen mücadelelerin yaşanacağı Fransa’da bu infografik sana yol gösterecek. Ayrıca maçlara bilet bulamasan bile Fransa’da takımını desteklemek için toplanacak tüm dünyadan insanlarla maç izleyip, kutlama yapmanın keyfi bambaşka!

Euro-2016-1200px-6616

 

Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarını, 24 takım oluşturuyor. Fair-Play ruhunun hakim olduğu, Cristiano Ronaldo’nun şutlarının, Mesut Özil’in asistlerinin ve Zlatan İbrahimovic’in kafa gollerinin unutulmayacağı bir turnuva dileriz. Turnuva Türkiye açısından oldukça önemli ve heyecan verici başlayacak. Çünkü ilk maçımızı Hırvatistan ile oynuyoruz. Turnuvada Türkiye’nin gruptaki diğer rakipleri ise İspanya ve Çek Cumhuriyeti. Hem dünyaca ünlü yıldızlarımızın hem de genç yeteneklerimizin forma giydiği milli takımımıza başarılar diliyoruz.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...