• Ana Sayfa
  • Test
  • Sosyal Mesafeli Tatil | Sosyal Mesafeli Tatil Önerileri
Sosyal Mesafeli Tatil

Sosyal Mesafeli Tatil | Sosyal Mesafeli Tatil Önerileri

Bir süredir aksilikler yakamızı bırakmıyor, pandemi koşulları hayatımızı etkiliyor. Ancak bu demek değil ki tatil planları yapmayalım. Aksine bu tür izolasyon dönemlerinde gidilen yerler, yapılan aktiviteler, tek başına çıkılan seyahatler ruhu dinginleştirebilir ve bünyeye pozitif enerji verebilir. Bu nedenle senin için eğlenceli bir test hazırladık.

Testimize katıl ve yeni normale uygun tatil önerilerimize göz at. Tabii belirtmekte yarar var; sevdiğin şeylere ve tatil beklentilerine göre önerilerimiz değişiyor. O yüzden soruları cevapla ve nasıl bir sosyal mesafeli tatile ihtiyacın olduğunu öğren. Haydi, başlayalım. 

 

Bu arada yapacağın seyahat planlarına göre ülkelerin güncel Covid-19 kurallarını, vize şartlarını, yurt dışı uçuşlara ait güncel durum ve ülke kabul şartlarını web sitemizden incelemeyi unutma.

Ayrıca kamp malzemelerini de yanında götürebilirsin. Bu nedenle bagaj kuralları sayfamızı ziyaret edip biletine göre limitleri de öğrenebilirsin. Seyahatini planlarken ucuz uçak bileti almak için de nereye bakacağını biliyorsun. 

Son olarak sana fikir vermesi bakımından Bütçe Dostu Bir Tatil İçin Avrupa’nın Daha Az Ziyaret Edilen Şehirleri ya da Türkiye’nin Az Bilinen Güzellikleri: Kalabalıktan Uzaktaki Rotalar yazılarımıza göz atabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

One Comment

Bir yanıt yazın