Blues Avrupa Kentleri

Blues’a Doyacağınız Avrupa Kentleri

Gitarın oldukça fazla tonu bulunuyor. Blues sevenlere sorsanız tüm müzikler blues’dan çıktı derler. Hayat, aşk, sevgi, kayıp, mutluluk, hüzün gibi tüm duyguların tek bir şarkıda bir araya gelmesi blues’un hayatı anlattığının kanıtıdır. Canlı blues dinlemek herkesin karşısına çıkabilecek bir fırsat fakat gerçek bir blues konseri sık sık karşınıza çıkmaz. Gitarı hissederek çalan bir gitarist, şarkıyı hissederek söyleyen bir vokal ve senin gibi müziği hissederek dinleyecek müzik âşıkları gerekiyor. İşte bunu yaşayabileceğin en güzel Avrupa mekânlarını anlattık. Sana sadece birini seçip, ucuz uçak biletini bulup, o şehre gitmen gerekiyor.

pgs-infografik-960x

Avrupa’da müzik dinlemek, gerçek müzisyenleri canlı izlemek, blues ruhunu yerinde yaşamak gibi şeyler yaşadıktan sonra hayatında dört gözle bekleyeceğin günler, yine aynı tecrübeyi yaşayacağın günler olarak devam edecek. Yani, bu mekânlardan birinde müzik dinlemek kendine verebileceğin en güzel hediye.

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...