Münih Restoranları

“Burada Yaz Bir Başka” Dedirten Münih Restoranları

Bavyeralı mutfağı nasıl lezzetler sunuyormuş, işte bunu Münih’e gittiğiniz zaman öğreneceksiniz. Bu şehirde sadece Alman mutfağı değil, tüm Avrupa’nın mutfaklarından çeşitler bulacaksınız. Bir ekonomik uçak bileti sayesinde onlarca enfes yemeğe tanık olmanın yanı sıra, geziniz boyunca farklı farklı kültürlere de yakından bakma şansına sahip olacaksınız.

Spatenhaus an der Oper

Münih Spatenhaus an der Oper
Şehrin en güzel manzaralarından birine hazırlıklı olun. Spatenhaus an der Oper’in menüsünde çoğunlukla klasik alman yemeklerine yer veriliyor ve bu işin altından da oldukça başarıyla kalkıyorlar. Restoranın hemen üst katında ise dünya mutfağından seçkiler bulacaksınız.

Welser Kuche
Tarih ve yemek Welser Kuche’de iç içe geçiyor! 16. yüzyıldan kalma bir binada hizmet veren restoran, Münih’in en meşhur noktalarından biri. Zengin içecek menüsü ve tabii ki genişçe yer verdiği Alman yemekleriyle, yerel lezzetlerin peşinde sürüklüyor.

Luigi Tambosi am Hofgarten
Odeonsplatz metro istasyonu yakınındaysanız ve karnınızda ufak da olsa bir hareketlenme varsa, vakit kaybetmeden Luigi Tambosi am Hofgarten’a gidin. Promosyonlu uçak bileti ile Münih’e gelmişsiniz, şehrin en şık sokaklarından birisindesiniz ve sahip olduğunuz bu keyfi biraz daha arttırmanın tam vakti! Güzel bir manzarayla sizi karşılayacak olan bu restoranın kaliteli ambiyansı oldukça takdir görüyor. Vejetaryenler için de birçok seçenek mevcut.

Münih Luigi Tambosi am Hofgarten

Schlosscafé im Palmenhaus
Yazı karşılayıp da, çiçek bahçelerinde dolaşmaya çıkmak kadar mevsime uyan başka kaç tane aktivite bulabiliriz? Siz de Nymphenburg Gardens’da yapacağınız keyifli bir yürüyüşü Schlosscafé’de sonlandırın ve Münih’te şehir yaşamına adapte olmuş sıcacık günlerin, sadece bir fincan kahveyle içinizi nasıl da ısıttığına tanık olun.

La Villa im Bamberger Haus
Yeşillerin ortasında, Münih’in hemen kuzey tarafında yer alan bu villanın bahçesinde oturmak bile ferahlamaya yetiyor. İster sevdiğinizle, ister arkadaşlarınız veya ailenizle hem şık hem de samimi bir öğle yemeği yemek için ideal bir nokta. Çocuklar için kurulmuş oyun bahçesi ise minik misafirlerin en çok heyecan duyacağı yeri. Bavyera lezzetleri yanında Meksika ve Brezilya yemekleri de var.

Münih La Villa im Bamberger Haus

Garden Restaurant
Açık havadaki masalardan birinde yerinizi alın ve akıp giden Münih hayatını seyre dalın. Bayerischer Otel’de yer alan bu şık restoranda dünya mutfağının en lezzetli yemeklerini bulacaksınız. Menüde en çok dikkat çeken yemekleri ise Akdeniz mutfağının izlerini taşıyan lezzetler. Daha kapısından girer girmez yoğun bir kalabalığın arasında kendinizi bulsanız da, Garden Restaurant’nın bu kadar ünlü olmasının arkasındaki sebebi, ancak yemekleri tattıktan sonra anlayabiliriz.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...