• Ana Sayfa
  • Test
  • Aklını Çelen Seyahat Fotoğraflarını Seç, Hayalindeki Tatil Rotasını Oluşturalım
hayalindeki tatil rotası

Aklını Çelen Seyahat Fotoğraflarını Seç, Hayalindeki Tatil Rotasını Oluşturalım

Selam gezgin! “Tatil” kelimesini duyunca eminiz senin de için ısınıyor. Yorgunluğu, canını sıkan düşünceleri biraz olsun unutturacak ve sana bambaşka kapılar açacak macera dolu durakların varlığı bile çoğu zaman insanı mutlu etmeye yetiyor. Araştırmayı seven gezginler için seyahat planı yapmak da tatile çıkmak kadar keyifli olabiliyor. Peki, sen seyahat planını yaparken nelere dikkat edersin?

Instagram’da gezerken hiç görmediğin, ama “Buraya kesin gitmeliyim!” diyerek kaydettiğin gönderilerin listesinden mi yola çıkarsın; yoksa “Ben alıştığım yerlere gitmeyi seviyorum.” diyenlerden misin? Deniz, kum ve güneş mi aklını başından alır, yoksa macera dolu rotalar mı? 

Biz bu sefer plan yaparken hayallerini süsleyecek duraklar önermek istedik. Bakalım hangi duraklar aklını çelecek ve seni hayalindeki rotalara doğru sürükleyecek? Testi çöz, rotanı belirle, uçak biletini al, gezi planının keyfini çıkar!

Son olarak sana başka fikirler vermesi için Geri Dönmek İstemeyeceğin Uçuş Güzergâhları: Yaza Girerken Mutlaka Gitmen Gereken Yerler yazımızı okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın