Hangi İstanbul Semtisin

Karakterine Göre İstanbul’un Hangi Semtisin?

İstanbul dillere destan bir şehir. Ünü tüm dünyaya yayılan bu şehir; tarihi yerleri, kültürü, manzaraları, simgeleri ve hikayeleriyle çok ayrı. Ancak herkesin İstanbul’u da farklı ve kendine özel! 

Her koşulda İstanbul o kadar güzel ve çekici ki ona karşı koymak imkansız. Neticede geçmişi çok eskiye dayanan ve şiirlere, romanlara, filmlere ilham kaynağı olmuş bir şehirden bahsediyoruz. Peki, senin karakterin İstanbul’un hangi semtini daha çok yansıtıyor?

Senin için eğlenceli bir test hazırladık. Testimize katıl ve vereceğin cevaplara göre içindeki semti öğren. Haydi, başlayalım ve İstanbul’a doyalım! 

Eğer şehir dışından İstanbul’a geleceksen İstanbul biletini almak için tıkla. Ayrıca başka ucuz uçak biletleri almak için nereye bakman gerektiğini de biliyorsun. 

Son olarak sana başka fikirler vermesi için İstanbul’da Gezilecek Yerler: İstanbul’un En Güzel Semtleri ve Simgeleri yazımızı okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın