Mavinin En Güzel Rotaları Hurgada

Mavinin En Güzeli, Rotaların En Avantajlısı; Hurgada

Havanın bir türlü ısınmadığı şu zamanlarda, sıcacık bir Mısır turu yapmanın çok mantıklı olduğunu açıklayacak bir şehir; Hurgada. Kızıldeniz’in kenarına yerleşivermiş, son yıllarda Orta Doğu’nun en çok tercih edilen beş yıldızlı tatil beldesi burası. Kızıldeniz’in muhteşem suları ve parıl parıl parlayan kumları burayı ön plana çıkarıyor. Fakat su sporlarına tanıdığı olanaklar ile doğa sporcularının, piramit ve tapınaklarla ünlü olan Mısır’ın önemli şehirlerine olan yakınlığı ile tarihseverlerin de kalbini çalıyor. Üstelik burası safari turlarıyla, ilginç deneyimlerin en kahverengi halini yaşatma konusunda oldukça başarılı. Yani kısaca Hurdaga ekonomik uçak biletini kapan herkes, bir taşla bir hayli kuş vuruyor.

Muhteşem Lokasyon Avantajı İle Çok Yönlü Tatil! 

Eğer hala çift çorap giyiyorsan, üstünde kış boyu taşıdığın kocaman montundan çok sıkıldıysan senin bir uçak biletine ve sıcacık bir tatile ihtiyacın var demektir. İhtiyacını fazlasıyla karşılayacak Hurgada, ekonomik tatil önerilerinin her zaman en başında gelir. Muhteşem Kızıldeniz’in sahip olduğu plajlar, tam deniz, kum, güneş müptelalarına göre. Ayrıca Kahire’ye ve  Mısır’ın antik dönemlerine ev sahipliği yapan Karnak ve Krallar Vadisi’nin yer aldığı Luksor‘a yakınlığından yararlanıldığında, tatilin çok başka boyutlar da kazanabilir. Hurgada’da düzenlenen bu günübirlik turlar ile Mısır’ın antik atmosferini koklayabilirsin. Ya da şehre çok yakın altın renkli çöller için düzenlenen safari turlarına katılıp, bedevi yaşamına dair en güzel ipuçlarını burada yakalayabilirsin. Tercih senin.

Hurgada

Kızıldeniz Sularından Huzura Dalmak

Büyük yatırımlar yapılarak, bir tatil cenneti haline dönüştürülmüş bu bölgeye bizce de başka bir şey yapılamazdı. Dünya üzerinde var olduğu günden beri sanki bir tatil beldesi olmayı bekliyormuş havası veren Hurgada; lüks restoran ve otelleri, enerji dolu geceleri, tertemiz ve masmavi suları ile tatilcilere güzellik yapmalara doyamıyor. Hurgada, Kızıldeniz’in nimetlerinden sonuna kadar yararlanan şehirlerden. Tatilcilerine sunduğu ve son yıllarda oldukça popülerleşen dalış aktiviteleri, rüzgar sörfü gibi su sporlarının yanında tekne turlarıyla da ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatabiliyor. Giftun Adası’nda bulunan Mahmya Plajı buranın en ünlü tatil rotası. Burada şnorkelle dalış yapma imkanı bulunuyor. Dalış için bir başka seçenek ise Scuba Hurghada Dalış Merkezi. Eğer tüplü dalış tecrüben yoksa burada bulunan profesyonel dalış ekibi yardımcı olacaktır.

Kızıldeniz Suları

Her Kesimi Mutlu Edecek Pek Düşünceli Gece Hayatı

Coğrafyanın modern şehirleşme tarafını gösteren kentin en görülesi yeri, Hurghada Marina. Burası, 200 yat kapasitesi ile oldukça modern. Şehrin en gözde kafe ve restoranlarına ev sahipliği yapan bölge, günün her saati oldukça canlı. Akşam yemeğini burada bulunan balık restoranlarında yedikten sonra, dünyanın hiçbir yerinde rastlayamayacağın kadar lezzetli nargilelerle keyif yapabilirsin. Daha hareketli bir Hurgada gece hayatı görmek isteyenler için yine aynı bölgede bulunan barları, oryantal gösterileri ile ünlü gece kulüplerini tavsiye ederiz. Tüm bu seçenekleri fazla mı geleneksel buldun? Hurgada enerji patlaması yaşayan tatilcilerini de düşünmüş. El Memsha bölgesinde aradığın eşsiz eğlenceyi rahatlıkla bulabileceksin. Çünkü ünlü Hard Rock Cafe ve Little Buddha bu bölgede yer alıyor. Kısacası Hurgada gecelerinde kaybolman için birçok seçeneğin bulunuyor.

Hurgada Gece Hayatı

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...