Seyahatseverlerin Yanlarından Ayırmayacağı Hayat Kurtaran Ürünler

Seyahat hazırlığı, hangi şehre gideceğine karar verip, ucuz uçak bileti fırsatlarını yakalamak ya da uygun otellere rezervasyon yapmakla bitmiyor. Bir de bunun valiz hazırlaması var. En ayrıntılı mesele ise o çantada nelerin bulunacağı. Yedek çamaşırlar, tarak, havlu, şapka vs. Bu temel malzemelerin yanında,  zor durumlarında pelerinleriyle çıkagelecek ürünler de var. İşte seyahatlerde yanından ayırmayacağın, imdat butonu değerindeki küçük ürünler.

Gezmekten Ayakları Şişenlere; Naneli Ayak Losyonu

Bir şehri keşfetmek kolay mı? Dağ, bayır, dere, tepe gezdiğin günün akşamında ayak ağrılarından mustarip olabilirsin. Bir sonraki gün rahat rahat gezebilmen ve ayaklarının ağrımaması için, nane aromalı ayak losyonlar ile ayaklarına masaj yapmalısın. Bu losyon yardımıyla yapacağın masajı, her gece yatmadan önce tekrarlamayı unutma.

Naneli Ayak Losyonu

Daha Sağlıklı Yürüyüşler İçin Ayakkabı Tabanları

Tabii losyona gerek bırakmayacak ürünler de var. Özellikle trekking yapanların vazgeçilmezi, ortopedik ayakkabı tabanlarını mutlaka edinmelisin. Bu tabanlara sahip olman için doğa turuna çıkmana gerek yok, seyahatte gündelik hayattan çok daha fazla adım atılır. Bu tabanlar, hem daha az yorulmanı sağlayacak hem de ayaklarını kısa vadede koruyacaktır.

Kişisel Hijyeni Korumak İçin; Pratik Temizlik Ürünleri

Seyahat bu, her zaman geniş imkânlara sahip olamıyoruz. Özellikle uzun yolculuklarda; uykudan, lüksten, yemekten ya da hijyenden feragat edebilirsin. Ama bu durumun çözümleri tabii ki var. Yanında muhakkak pratik temizlik ürünleri bulundurmalısın. Kolonyalı mendil, deodorant, çamaşırlarını elinde yıkayabileceğin sabunlar ve bir ağız spreyi. Özellikle ağız spreyini valizine koymayı unutma. Gideceğiniz şehirde, bu ürünü satın alabileceğiniz yerlerin nerede olduğunu bulamayabilirsin.

kişisel temizlik ürünleri

İştahlı Böceklere Karşı; Tiger Balm

Bir gezgine “Tiger Balm” de ve sana anlatsın. Çünkü seyahate çıkan herkes bu kremi edinir. Bir Singapur kremi olan Tiger Balm, kasları gevşetir ve sivrisinekleri  uzak tutar. Aslında çok yoğun sürersen insanları da uzak tutacaktır. Çok hoş bir kokusu yok, bu yüzden sadece ihtiyacın olduğunda kullan.

Kapüşonlu Kıyafetlere Öncelik Verin

Kapüşonlu giysiler, güneşten ya da soğuktan korunmak isteyen unutkan gezginlerin en büyük dostudur. Şapkanı bir yerde unutabilir, hatta yanına almayabilirsin. Fakat kapüşonun hep seninledir. Unutmana imkân yok.  Her şartta güneşten ya da kulaklarının üşümesinden korunursun.

Deliksiz Uykular İçin Uyku Gözlüğü ve Kulak Tıkacı

Çok gürültülü bir otelde ya da daha önemlisi bir hostelde kalıyor olabilirsin. Gündüz vakti uzun yolculuklara çıkıyor ve yolculuk esnasında uyumak istemen de normal. Uykunu kolaylaştıracak, ışıktan ve sesten koruyacak bu iki harika buluşa mutlaka sahip olmalısın.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...