Marjinal Bünyeler İçin Paketlenmiş Londra Turu

Marjinal Bünyeler İçin Paketlenmiş Londra Turu

Londra ucuz uçak biletlerine rastladınız ve uzun zamandan beri istediğiniz Londra turunu sonunda gerçekleştiriyorsunuz. Bu seyahat çok önemli, Londra’yı dolu dolu gezmek istiyorsunuz. Tabii ki Londra’nın en ünlü müzelerine gidecek, fish and chips ve İngiliz kahvaltısını tadacaksınız. Big Ben ve Londra Kalesi hala sizi bekliyor. Fakat bu seyahatinizde biraz daha farklı aktivitelere yer vermek, Londra ruhunu derinlemesine keşfetmek istemez miydiniz? Farklı deneyimlere açıksanız ve cevabınız nikâh masası kuvveti ile “evet” ise sizler için derlediğimiz Londra turunuzda olması gereken aktivitelere bir göz atın.

O Meşhur Poz Profilinizde Olsun

Beatles deyince gözümüzde beliren o pozu canlandırmanız için Abbey Road’a uğrayabilirsiniz. Aslında bu pozu Beatles’ı seven birçok arkadaş grubu zaten çektiriyor. Fakat yine de bir Pisa Kulesi’ni doğrultma pozu kadar klişe değil. 1969 yılında çekilen Beatles pozunu canlandırmak, sizin için nostaljik bir anı ve harika bir fotoğraf olabilir. Caddeden arabalar sıklıkla geçtiği için, sabah saatlerini tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

Abbey Road Londra

Gerçekten Believe It or Not

“Yok artık bu kadar olmaz” dediğiniz her şey Ripley’s Believe It or Not’ta. Dünyanın en kısa adamları, en tüylü insanları, burnu en uzun kişileri, saçları, gözleri kulakları ve yaptıklarıyla sizi hayrete düşürecek eserlerin olduğu bu müzede kahkahalar atabilirsiniz. Giriş ücreti çok ucuz sayılmaz. Gece saatlerinde indirimli giriş ücretlerinden yararlanabilirsiniz. Ama uçak biletinizi aldıysanız ne yapıp edip buraya uğrayın. Eminiz hiç böyle bir müze şahit olmadınız.

Dikkat Cep Yakar; Forbidden Planet

Baştan söyleyelim burası ucuz bir mağaza değil. Fakat bir çizgi roman-manga sevdalısı, bilgisayar oyunu meraklısıysanız buraya uğramalısınız. Bilgisayar oyunları, mangalar ve sevdiğiniz karakterlerin küçük bibloları… Burada gördüğünüz şeyleri hiçbir mağazada bulamayacaksınız. Forbidden Planet, meraklısına adeta bir cennet.

Vintage Sizi Çağırıyor

Vintage sevdalıları buraya. Marjinal bünyelere özel önerilerimizin en çığlık çığlığa kalınası maddesi ayağınıza geldi. Vintage ev eşyaların, minik kutuların, şapka, eldiven ve kıyafetlerin satıldığı Radio Day’s ile tanışmalısınız. Aklınıza gelecek her şeyin burada vintage tarzını bulabilirsiniz. Bir de Vintage Magazine Shop var. Bu ayrı bir mağaza. Buradaki tüm dergiler, plaklar ve bardakaltlıkları sizi kendine hayran bırakacak kuvvette.

Vintage Londra

Camden Town: “Otoritenin Canı Cehenneme Dostum!”

Londra’nın kuzeyinde gerçek bir çılgın; Camden Town. Buranın ismini herkes duyar fakat programına dâhil eden pek az seyahatçi vardır. Siz bu hataya düşmeyin ve kraliyet karizmasından, otoriteden en uzak olan bölgede özgürlüğün tadını çıkarın. Dış cephesi ile dikkatinizi çekecek binalar, sayısız pub ve hard rock mekânları ile donatılan bu bölgede, çok ilginç eşyalar, harika aksesuarlar da bulabilirsiniz.

Camden Town Londra

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...