• Ana Sayfa
  • Test
  • Zor İstanbul Testi: İstanbul’u Ne Kadar İyi Tanıyorsun?
Zor istanbul Testi

Zor İstanbul Testi: İstanbul’u Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

Medeniyetlerin beşiği İstanbul, 20 milyona yakın nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık şehri konumunda. Binlerce yıllık tarihi, silüeti, vapurları ve 24 saat boyunca açık olan ışıkları ile Türkiye’nin en kozmopolit bölgesi olan İstanbul; içerisinde birçok saklıyor. Sanat ve edebiyat alanında ilham veriyor, dünyanın her köşesinden gezginleri kendine çekiyor ve tabii ki keşfedilmemiş birçok gizem barındırıyor. İstanbul’da yapılan her kazıda tarihi eserler keşfediliyor; çünkü burası tarih boyunca medeniyetlerin birbirleri üzerine kurulduğu bir şehir.

Dünya üzerinde üç imparatorluğa başkentlik yapmış tek şehir olan, eskinin yedi tepelisi, günümüzün devasa metropolü İstanbul için sadece onu çok iyi tanıyanların başarılı olabileceği bir test hazırladık. İstanbul konusunda kendine güveniyor musun? Onu çok iyi tanıdığını mı düşünüyorsun? O zaman hodri meydan, çok zor İstanbul testi başlıyor!

Sonuçlar nasıl? Hemen ucuz uçak bileti alarak bilgilerini tazelemek ve onu daha yakından tanımak için İstanbul seyahatini planla!

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın