5 Yıl Sonra Yeniden Bir Arada

Pegasus olarak sektörde birçok ilke imza attığımız gibi uçak yolculuğunun en önemli kısımlarından biri olan uçuş güvenliği videosunda bundan 5 yıl önce sihirli bir dokunuş gerçekleştirdik. Pegasus Aile Bireylerimizin çocuklarının rol aldığı güvenlik videomuzu uçuşları öncesinde izleyen misafirlerimiz o kadar çok sevdiler ki daha sonra video kanalları üzerinden de tekrar tekrar izleyip sosyal medyada paylaştılar. O günden bu yana Pegasus Hava Yolları ile uçmayı tercih eden herkes, çocukların oynadığı bu sevimli güvenlik videosuyla seyahatlerine başlıyor.

5 yıldır büyük, küçük tüm misafirlerimizin beğeniyle izlediği güvenlik videosunun çocuk oyuncularını 5 yıl aradan sonra hatıra çekimiyle bir araya getirdik. Yıllardır misafirlerimizin seyahatlerine başlarken izledikleri bu miniklerin aradan geçen 5 yılda geldikleri noktayı, çekimler sırasında yaşadıkları heyecanı sizlerle paylaşalım istedik.

Çekimleri 2009 yılının Aralık ayında gerçekleştirilen videoda oynayan Pegasus Aile Bireyleri’nin çocukları, video yayınlandığından bu yana sektörde ve misafirler arasında büyük bir üne sahip oldular. O dönemde yaşları 4 ila 9 arasında değişen çocuklar, geçen yıllarda gençliğe biraz daha yaklaştı.  Hatıra çekimi için yıllar sonra yeniden bir araya gelen Talya, Alp, Duygu, Göktuğ, Duru, Alara, Boran, Defne ve Deniz ilk görüşte birbirlerini tanımakta güçlük çekti.

Güvenlik videosundaki hareketleri 5 yıl aradan sonra hatıra çekiminde canlandırdılar.  İlk oyunculuk deneyimleri ardından yaşadıklarını da öğrendiğimiz genç oyuncuları bakalım siz ilk bakışta tanıyabilecek misiniz?

1 2

TALYA: “Okuma-yazma bilmeden sayfalarca ezber yapmak kolay olmadı. Ama çekimler sırasındaki heyecanım ve videoyu izledikten sonra duyduğum mutluluk çok büyüktü. Bu yüzden oyunculuğu profesyonel olarak yapmak istiyorum”

 3 4

ALP: “Güvenlik videosu yayınlandıktan sonra okulda 2-3 hafta boyunca bayağı ünlü bir öğrenci oldum. Müdür Yardımcımız da bir uçuşu sırasında izlemiş. Çekimler çok eğlenceli geçmişti. Videoyu izledikçe hala çok mutlu oluyorum. Ama yine de polis olma hayalimden vazgeçmedim”

 

 5 6

 

7 8

DUYGU: “Videoyu izleyince gülüyorum. Çok küçük ve komikmişiz. Uçağa binince kendimi izlemek değişik bir his”

   9 11

 

12 13

Solda: Göktuğ, Duru                 Sağda: Boran

GÖKTUĞ: “İzleyenler önce tanımadılar beni. Ben olduğumu öğrendikten sonra da çok şaşırdılar”

DURU: “Videoda oynayacağımı öğrendiğimde çok sevinmiştim. Çekimler sırasında da çok eğlendiğimi hatırlıyorum. Çok güzel bir deneyim oldu benim için. Eğitim alıp iyi bir oyuncu olmak isterim.”

BORAN: “Ne zaman uçağa binsem videoyu seyredenler ‘Bu o çocuk değil mi?’ diye sordu Hala da sormaya devam ediyorlar”

 14 15

 

16 17

DEFNE: “Çekimlerde 3- 4 yaşlarındaydım, maskenin lastiğini ayağıma geçirmek daha kolay gelmişti. Yaptığım hareket çok doğal bulundu filmde oynatıldı. Çok değişik ve eğlenceli oldu. ”

 18 19 20

Solda:  Deniz         Sağda: Alara Su ve Deniz

ALARA: “Kendimi ilk izlediğimde değişik geldi ama güzel bir histi. Bu yüzden oyuncu olmak istiyorum.”

DENİZ: “Küçüklüğümden beri videolar çekiyorum. Büyüyünce de yönetmen olmak istiyorum”

21 22

Ege ve Berke ünlü olduktan sonra diğer Pegasus etkinliklerinde…

EGE – BERKE: “Demo çekildiği zaman 3.5 yaşındaydık. Özellikle tatillerden dönünce okulda arkadaşlarımız  ve öğretmenlerimiz sizleri uçakta gördük diyordu hep. Bu çok keyifli ve heyecan verici bir duygu”

TOPLU FOTOĞRAFLAR

 23 24

Minik oyuncular, 5 yıl sonra bir araya geldi.

Çocuklar, Pegasus’un yeni simülatöründe gerçekleşen hatıra çekiminde keyifli anlar yaşadı.

 

25

 

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...