• Ana Sayfa
  • Video
  • Dünyanın En Güzel Hediyesi’nde Sürpriz Buluşma!

Dünyanın En Güzel Hediyesi’nde Sürpriz Buluşma!

Dünyanın En Güzel Hediyesi kapsamında düzenlenen “Hayalindeki Tatil” temalı yarışmanın kazananı Ada Eminağaoğlu, kendi çizdiği resimle kaplanan ve Mart ayı itibariyle Pegasus filosuna katılan yeni Boeing 737-800 uçağı ile sürpriz bir buluşmada bir araya geldi.

Ada’nın ve yarışmanın hikayesini daha önce Dünyanın En Güzel Hediyesi Hazır yazımızla sizlere duyurmuştuk. Başlangıçta, filomuzdaki uçaklara Pegasus Aile Bireylerinin son doğan kız çocuklarının isimlerini vererek başlattığımız projenin kapsamını, bu yıl daha da genişletip, zenginleştirerek “Hayalindeki Tatil” temalı bir resim yarışması düzenledik. Büyük bir katılımla gerçekleşen yarışmanın kazananı ise İzmir’den 9 yaşındaki Ada oldu. Geçtiğimiz günlerde Ada, kendi çizdiği resimle giydirilen uçakla sürpriz bir buluşma yaşadı.

Ada için hazırladığımız sürprizi aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Ada’nın adım adım yarışma macerası

“Hayalindeki Tatil” temalı yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından 3-10 yaş arası 7400’ten fazla kız çocuğu kendi çizdikleri resimlerle başvurdular.

Kazanan resim ise daha önce Pegasus uçaklarına isimlerini veren kız çocuklarının oylaması ile belirlendi. Ada’nın resmi en özgün resim olarak seçildi ve Boeing 737-800’e giydirildi. Aşağıdaki videoda Ada’yı birinciliğe götüren maceranın görüntülerini izleyebilirsiniz.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...