Babalar Ne İster: Babalar Günü’nde Klişelerden Kurtulma Rehberi

Babalar günü yaklaşıyor. Babalar Günü’nde ne hediye alınır konulu panik dönemi ise çoktan başladı.

İlk Babalar Günü hediyeni hatırlıyor musun? Bir kravat? Ellerinle yaptığın bir resim? Kalem? Sen unuttuysan bile baban kesinlikle hatırlıyordur. Ona bu sefer ne alacaksın? Henüz karar vermediysen babaya hediye fikirlerimizle klişelerden kurtulabilirsin.

Bütçeni çok sarsmamak adına Babalar Günü hediyesinin ucuz olması mı gerekiyor? Merak etme, her ne alırsan al baban için dünyanın en değerli hediyesi o olacak.  

Bizim bu Babalar Günü için bir fikrimiz var: Babaya bir tatil armağan etmek. Ne kadar sevineceğini bir düşünsene? Bir günlük bir kaçamak? “Aradığım fikir buydu” diyorsan hemen tarifelerimize bak ve en ucuz uçak biletini sen kap.

Babaya alınabilecek birçok şey var ama onu en çok ne mutlu eder? Bin babaya sorduk, hepsi “Benim kredi kartımla alınmadığı sürece her şey en güzel hediyedir.” dedi.

Şaka bir yana, baban için en büyük hediye sensin. O yüzden ne alırsan al, sadece onu düşündüğünü hissettirdiğin için mükemmel görünecek ve babanı mutlu edeceksin.

2017 Babalar Günü’nde onu şaşırtmayı planlıyorsan babaya yapılabilecek sürprizler konusunda birkaç önerimiz var.

Babalar Günü’nde babanla beraber onun büyüdüğü yerlere gitmek mükemmel bir fikir! Kim bilir, belki de o gün babanın hiç bilmediğin yönlerini keşfedecek ve daha önce hiç duymadığın çocukluk anılarını dinleyeceksin…

Babalar Günü tatili için en ucuz uçak bileti, mükemmel fiyatlarla sana özel tarifelerde! Hemen uçak biletini ayırt!

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...