Baş Başa Londra, 6 Özel Aktivite

Hareketli ve kozmopolit yapısı ile öne çıkan Londra, İngiltere’nin en popüler şehri ama, Londra ile ilgili bilmeniz gereken çok başka şeyler de var. Çünkü sevgilinizle ya da eşinizle baş başa kaçamak bir eğlence yaparak, dinlenip, kalabalık içinde kendinize has huzuru yakalayabileceğiniz bir nokta burası.

Özellikle doğaya aşık bir çiftseniz ama şehirden de vazgeçemiyorsanız, Londra’nın birbirinden güzel park ve bahçelerine gidebilir, akşamını da dışarıda yağmuru seyredebileceğiniz romantik bir restoranda geçirebilirsiniz.
Hem şehrin tadını, hem doğanın huzurunun yaşatacak Londra’da, çiftlere özel 8 özel aktiviteye göz atın, hemen ekonomik Londra uçak biletinizi ayarlayın ve planlara başlayın.

1. Londra Manzarasıyla Baş Başa

london eye

Londra’nın ünlü bir noktası olan London Eye, şehir manzarasını kuşbakışı seyredebileceğiniz devasa bir dönme dolap. Ne de olsa romantizm eğlenceyle başlar. Yol üstündeki butik kafelerden birine uğrayıp, lezzetli İngiliz tatları ile şenlenmeyi de ihmal etmeyin.

2. Wolseley’de Baş Başa

wolseley

İngiltere’ye kadar gidip de beş çayını kaçırmak olmaz. Özellikle de Wolseley Restoran’ın etkileyici atmosferinde earl grey, darjeeling, ceylon assam, yasemin veya yeşil çay seçenekleri ve birbirinden leziz kurabiyelerle tam bir İngiliz edasında yapılan beş çayı keyfini başka hiç bir yerde bulamazsınız.

3. Aziz James Parkı’nda Baş Başa

st james parkı

Yemyeşil Aziz James Parkı’nda yapacağınız hafif yağmurlu bir havada, size eşlik eden sincaplarla birlikte kuru yaprakların üzerinde yapacağınız yürüyüş sayesinde sevginiz katmerlenecek.

4. Hyde Park’ta Baş Başa

hyde park

Şehrin hareketini dinginlikle birleştiren Londra Parkları zaman geçirmek, gezinmek, dinlenmek için vazgeçilmez yerler. Özellikle İngilizlerin bolca gittiği Hyde Park’ın sadeliği büyüleyici mutlaka gezmelisiniz.

5. Londra Geçidi’nde Baş Başa

londra geçidi

Avrupa’nın en önemli sokak festivali ve 10 binden fazla sanatçıyı misafir eden bir yeni yıl eğlencesi… Sabaha kadar eğlencenin ve müziğin hiç durmadığı bu şölen, yeni yılda Londra tatil planı yapmak için en iyi bahanelerden. Önceden rezervasyonlarla uygun fiyatlara bulabileceğiniz Londra uçak bileti ise sevgilinize hoş bir yeni yıl hediyesi olacak.

6. Sanat Sever Çiftler Baş Başa

londra ve sanat

İngiliz modern sanat camiasında çok önemli bir yer tutan London Art Fair, her yıl yüzlerce galeriyi, binlerce sanatçıyı konuk ediyor. Modern sanattaki gelişmeleri yakından takip etmenizi sağlayacak, her yıl yeni sanatçıların katıldığı fuar, sıkı sanat takipçileri için kaçmayacak bir fırsat. Her yıl Ocak ayında düzenlenen Londra Sanat Fuarı’nı takvimlerinize şimdiden ekleyin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...