• Ana Sayfa
  • Test
  • Rota Hesaplanıyor: Bu Bahar Nereye Seyahat Etmelisin?
Bu bahar nereye seyahat etmelisin

Rota Hesaplanıyor: Bu Bahar Nereye Seyahat Etmelisin?

Baharın habercisi cemreler düştü! Sezon açılmadı, ama kışa göre daha sıcak zamanlara çok az kaldı. Şimdi, bahar tatili için plan yapma zamanı!

Bahar tatilinin en güzel yanları ne biliyor musun? Havaların ısınmaya başlaması, sezon açılmadığı için etrafın sakin olması, yine sezon açılmadığı için fiyatların daha uygun olması… En güzeli de bahar kokusu! Ağaçlar çiçek açmış, yaza çeyrek var. Tabii bunaltıcı sıcaklar da yok ve “Başıma güneş geçer mi?” korkusu çok uzakta. 

Baharın güzellikleri karşısında nereye gitmen gerektiğine henüz karar vermemiş olabilirsin. Hatta tatilini yaza doğru planlamayı da düşünebilirsin. Tatilini planlamadan önce sorularımızı cevapla, sonrasında önereceğimiz seyahat duraklarına bir göz at. 

Seyahatini planlarken ülkelerin güncel Covid-19 kurallarını, vize şartlarını, yurt dışı uçuşlara ait güncel durum ve ülke kabul şartlarını web sitemizden incelemeyi unutma. Ayrıca ucuz uçak bileti almak için nereye bakman gerektiğini biliyorsun.

Son olarak sana başka fikirler vermesi için Baharda Gezilecek Yerler: Bahar Rotaları  yazımızı okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın