Astroloji tablosu.

Yol Arkadaşını Burcuna Göre Seç! Burçlara Göre En İyi Yol Arkadaşları

Büyüklerimiz “insanı en iyi yolculukta tanırsın” demişler. Biz de sana diyoruz ki burçlara göre en iyi yol arkadaşını öğren ki yolculuktan önce arkadaşını seçmek için fikrin olsun. 😉

Örnek bir diyalogla devam edelim:

-Kapadokya için Kayseri uçak biletini aldın mı?

-Aldım kanka, bayağı ucuza kapattım. Bu arada senin burcun neydi?

-Başak?

-Hadi ya :(. Benim burcum Balık, biz uyuşamayız seninle. Sen çok düzenli ve mantıklı birisin. Ben tam tersiyim. Başkasıyla gideceğim Kapadokya’ya. Görüşürüz. 🙂

-?!!

Şaka bir yana, burçlar üzerinden biraz muhabbet olsun, biraz da fikir sahibi olayım diyorsan senin için birkaç önerimiz var. Burçların genel özelliklerini inceledik ve sayısız takısı, uzaya kadar gider sürmesi ve eşarbını takış şekliyle astrolojik bir insan olduğunu kanıtlayan bir arkadaşımızdan destek aldık. 🙂

Karşında, burçlara göre en iyi yol arkadaşları…

İkizler ve Aslan: Kahkahayla Dolu Çılgın bir Yol Macerası

İkizler ve Aslan Burcu

İkizler, yolda nasıl eğlenileceğini iyi bilir. Yeni maceralara her zaman açıktır, spontane rotalardan hoşlanır, bir anda kendisini uçak biletini almış valizini hazırlarken bulabilir; ama bazen karar verme aşamasında ikilemde kalır; işte tam o sırada Aslan onun yardımına koşar. Anlayışlı bir burç olan Aslan, aynı zamanda inisiyatif sahibi olur. Bu da İkizler’in arkadaşlıklarında beklediği şeylerin başında gelir, ikilemde kaldığı zaman onu ikna edebilecek biri!

Aslan ve İkizler’in yol macerası, hikayeler ve kahkahalarla dolu olur. Arada, başlarını azıcık belaya sokabilirler ama bu, tatil sonrasında hatırlandıkça gülünecek komik anılara dönüşecek tatlılıkta belalardır.

Boğa ve Balık: Daha İyisi Olamazdı

Boğa ve Balık Burcu

Smiling young men at urban scene

Toprak elementi, su elementiyle her zaman iyi anlaşır. Balık ile Boğa ise bu anlaşmayı o kadar ileriye götürebilir ki yol macerasına çıkmış bir Boğa ve Balık ile karşılaşırsan onları kıskanabilirsin! Yaratıcılığı sayesinde her zaman iyi yolculuk fikirleri bulunan Balık, ayağı yere sağlam basan ve ekonomik durumları çok iyi yöneten Boğa ile birleşince mükemmel bir tatil deneyimi için tüm elementler tamamlanmış olur.

Boğa ve Balık, tartışmalardan hoşlanmaz. Bu özellikleri sayesinde yolculukları boyunca gerilim yaşamazlar. Balık uyumludur, Boğa da yön vermeyi sever ama ona biraz ilham vermek gerekir. Balık, tam olarak bunu yapar!

Başak ve Akrep: Bol Muhabbetli, Bol Kahkahalı Tatil

Başak ve Akrep

couple of tourist for st. valentine in rome

Sakin, düzenli ve konuşkan Başak; maceracı, idealist ve konuşkan Akrep ile saatlerce ve günlerce muhabbet edebilir. İki burç da detaycıdır, ayrıntılar hakkında düşünmekten hoşlanır ve bir tatil macerasını incelikle planlarlar.

Başak tutumludur, Akrep savruktur; bu konuda da birbirini dengelemiş olurlar. Ne cimrilikle geçen bir tatil ne de borç yapılan bir gezi; bu ikisinin yol macerası, ekonomik yönden de tam kararında olur.

Yay ve Koç: Ne Gezdik, Ne Gezdik!

Yay ve Koç Burcu İnsanları

Young couple on top of the Great Wall of China contemplating the beautiful landscape from high up. View of the wall going on the mountains for kilometres, majestic scenery of a winter day.

Yay ve Koç burcu insanları, yeniliği ve keşfetmeyi severler. Biraz da çabuk sıkılırlar; yani bu ikilinin çıkacağı tatil; çok yönlü ve bol rotalı olur. Hiçbir yerde sabit durmazlar, her zaman yeni maceraları açıklardır ve oradan oraya gezip dururlar.

Yay ve Koç, yolculuğa bir çıktı mı o yolculuk, hayatlarının macerasına dönüşür. İkisi de ateş elementi olduğu için Yay ve Koç, bitmek bilmeyen enerjilerini birleştirerek ortaya mükemmel bir sinerji çıkartır.

Oğlak ve Yengeç: Ya Hepsi Ya Hiç!

Oğlak ve Yengeç Burcu Uyumu

Two friends are relaxing on wooden bench in winter mountains outdoors

Oğlak ve Yengeç yola beraber çıkarsa yollar dile gelir, bu ikilinin maceralarını anlatır. Hırslı bir karaktere sahip Oğlak için sakin, uyumlu ve sabırlı Yengeç, sığınacak bir liman gibidir. Oğlak, bu tatilde yılın tüm stresinden arınır, hırslarını bir kenara bırakır ve Yengeç’in şefkatiyle ruhunu dinlendirir.

Yengeç, duygusal ve konuşkandır; ayrıca tutumludur. Oğlak ise bir şeyi kafasına taktığı zaman mutlaka yapmak ister. Yolculuk esnasında bu gibi durumlarda Yengeç, Oğlak’ın düzgün düşünmesini sağlar. Oğlak ise enerjisiyle Yengeç’i etkiler, yeni maceralar için ona ilham verir.

Oğlak ile Yengeç’in yol arkadaşlığı siyah ile beyaz gibidir; ya kusursuz bir şekilde anlaşırlar; ya da yolun yarısından geri dönerler :).

Terazi ve Kova: Keyifli bir Yolculuk Filmi

Terazi ve Kova

Two Young Tourist Girl Hitchhiking On The Road

Hayattan zevk almayı çok iyi bilen iki burç: Yengeç ve Terazi. Sosyalleşmeyi severler, her zaman enerjiklerdir ve dengeli bir ruh haline sahiplerdir. İkisi de düzenli ve planlı bir kişiliğe sahip olduğu için tatil planı yaparken çok eğlenir ve yol boyunca çok iyi anlaşırlar.

Tatildeyken bu ikilinin uyumu, çok daha belirginleşir. Sosyal ve enerjik olan bu iki burç, çevrelerindekilere de mutluluk saçar. Tatile çıkmış bir Terazi ve Kova görürsen peşlerine takılmanı öneririz. 🙂

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın