Dubai Kafeler

Dubai’nin İhtişamını Tamamlayan Kusursuz Kafeler

Dubai’de kahve keyfi zorunludur. Mutlaka kahve içmelisin çünkü onlar, bu konuda çok iyiler. Alışveriş merkezlerinde ve caddelerde sıklıkla rastlayacağın kafeler, seni mis gibi kokularla içeri çekecektir. Şehirde geçen zamanının bir bölümünü şık kahve mekanlarına ayırmanı şiddetle tavsiye ediyoruz. Dubai ucuz uçak bileti alırken, yapacağın plana senin için hazırladığımız kafeleri de eklemelisin.

Tom And Serg

Kentin sanat ve yaratıcılık merkezi Al Serkal Bulvarı’na çok yakın Tom and Serg, kendi ürettiği taze çekilmiş kahvelerle müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor. Kafenin atmosferi en az Dubai kadar havalı. Yalnız Dubai’nin tam tersine bir imajı da yok değil. Sade dekorasyonu ve vintage havasıyla çok farklı bir deneyim. En iyi cappuccino ve soğuk kahve lezzetlerini üreten kafede, lezzetli hamur işlerini de denemelisin. Kafe 08.00-16.00 arasında açık haberin olsun.

Adres: Al Qouz, Near ACE Hardware and Burjeel Hospital, Sheikh Zayed Rd, Dubai

Dubai Kafeleri Tom and Serg

RAW Coffee Company

RAW, şehirdeki en özel kahve mekanlarından biri. Hatta belki de Dubai kafeleri içinde en beğenilen seçeneklerden biri. Dünyanın dört bir yanından gelen kahvelerle ziyaretçilere her tür lezzet sunuluyor. Baristaların enerjisi ise kesinlikle kahvelerine yansıyor. Sabah 8.00 akşam 17.00’a kadar hizmet veren kafe, cuma günleri 09.00-17.00 arası hizmet veriyor.

Adres: Warehouse 3, Al Manara, Dubai

Stomping Grounds

Sanat ve kahvenin mükemmel karışımı sonucu oluşan harika bir mekân Stomping Grounds, sahilden birkaç metre uzaklıkta. Sevimli bir villa kafe olan bu mekân, özellikle yerli halk tarafından çok seviliyor. İyi bir kahve, sıcak bir atmosfer, hafif yemekler arıyorsanız mutlaka Stomping Grounds’a uğramalısınız. Muhteşem tatlılarıyla da ünlü olan kafe, sabah 08.00-23.00 arasında hizmet veriyor.

Adres: Villa 98, Street 12D, Jumeirah 1, Dubai

Dubai Kafeleri Stomping Grounds

Kafe Rider

Al Quoz Sanayi Bölgesi’nin yanında yer alan Cafe Rider, şehrin diğer tarafında kalıyor. Ayrıca bu kafe, kahve, iyi yemek, motosiklet ve konfeksiyon konusunda uzmanlaşmış bir mekân. Depo bazlı kafe, aynı zamanda çeşitli eşyaların satıldığı muhteşem bir mağaza. Bu yüzden burada her çeşit insanı görebilirsin. Bir iş adamıyla yemek yerken, bir ailenin kahkahalarını duyabilirsin. Değişik bir atmosfer istiyorsan burası tam sana göre!

Adres: Kafe Rider, Depo 7, Ümmü Suqeim Road, Dubai

Daha fazla kafeyi yerinde görmek farklı kahve çeşitlerini deneyimlemek için hadi sen de hemen uçak bileti rezervasyonunu gerçekleştir.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...