Dünya Mutfaklarını Ne Kadar Tanıyorsun?

Dünya Mutfaklarını Ne Kadar Tanıyorsun?

Yaşamak için yiyenlerden misin, yoksa yemek yemek senin için bir zevk mi? Dünya haritasını önüne koyup seyahat rotanı yemeklere göre mi belirlersin ya da gideceğin yerde meşhur yemek neyse onu mu sorarsın? 

Dünya üzerinde birbirinden farklı mutfaklar, bambaşka lezzetler var. Her kültür, coğrafyasından ve ikliminden beslenmiş, yaşam şartlarına uygun lezzetler ortaya çıkarmış. Tabii ki Türk mutfağının lezzetleri bambaşka. Gaziantep deyince baklava, Adana deyince kebap diyebiliriz hep bir ağızdan… Peki, söz konusu dünya mutfakları olunca ne kadar bilgiye sahipsin?

İşte, sana bilgini ölçme fırsatı! Sonrasında bilgine göre sana özel rotalar önereceğiz.

Haydi başlayalım!

Seyahatini planlarken ülkelerin güncel Covid-19 kurallarını, vize şartlarını, yurt dışı uçuşlara ait güncel durum ve ülke kabul şartlarını web sitemizden incelemeyi unutma.

Son olarak sana ilham vermesi için Avrupa’daki Gastro Turizm Durakları: Avrupa’nın Foodie Şehirleri içeriğimizi okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın