Dünyanın En Güzel Hediyesi Hazır

dünyanın-en-güzel-hediyesi-infografik

Pegasus olarak aldığımız yeni uçaklarla filomuz sürekli genişliyor büyüyor. Büyüyen filomuzdaki uçaklarımıza aile bireylerimizin son doğan kız çocuklarının isimlerini verme geleneğimizi, 2011 yılında misafirlerimiz ile paylaşarak “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyasını başlattık. Kampanya o kadar çok sevildi ki aynı yıl içerisinde Türkiye’nin dört bir yanından toplamda 95.000’i aşkın sayıda başvuru gerçekleşti. Biz de başvuruları değerlendirdik ve yeni uçaklarımıza; Çorum’dan 6 yaşındaki Sevde Nil D.’nin ve İstanbul’dan 9 yaşındaki Yağmur A.’nın isimlerini verdik. 2012 yılında düzenlenen ikinci kampanyamızda yine yoğun bir ilgi ve katılım gördü. Kampanyamızda bir önceki yıl olduğu gibi yarışma web sitesine gelen misafirler, sadece yarışmaya başvurmadı aynı zamanda kendi ve çocuklarının resimlerini yükleyerek animatif videomuzda başrolde yer aldı. Yarışmamızın talihlisi Aydın’dan 5 yaşındaki Beren Karaman oldu ve 2012 yılında filomuza katılan uçağımızın ismi “Beren K.” oldu.

Ada’nın “Hayalindeki Tatil” dünyayı dolaşmaya hazırlanıyor

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak Dünyanın En Güzel Hediyesi kampanyasını misafirlerimizin ilgisiyle daha da zenginleştirdik, kapsamını genişlettik ve bir resim yarışması düzenledik. Mart ayında filomuza katılacak olan Boeing 737-800 model yeni uçağımızı ise Dünyanın En Güzel Hediyesi kampanyası kapsamında bu yıl düzenlediğimiz “Hayalindeki Tatil” temalı resim yarışmasında birinci seçilen resim ile giydirdik. 3-10 yaş arasındaki kız çocukları için “Hayalindeki Tatil” temasıyla düzenlenen ve 7400’den fazla resmin katıldığı yarışmada, İzmir’den 9 yaşındaki Ada Eminağaoğlu’nun resmi en özgün resim seçildi. Ada Eminağaoğlu’nun çizdiği resimle kaplanan yeni Boeing 737-800 model uçak, filomuza katılmak için gün sayıyor.
Ada’nın hayalindeki tatili gökyüzüne taşıyacak olan uçak aynı zamanda ismini de Ada Eminağaoğlu’ndan aldı. Filomuza 58. uçak olarak katılan Ada E. isimli uçağın geniş uçuş ağımız ile yurt içinde 30, yurt dışında 57 olmak üzere 36 ülkede 87 noktada misafirlerimiz ile buluşmasına sayılı günler kaldı.

Filonun en özel uçağına 150 kişilik ekip

Boeing’in Seattle’daki fabrikasında gerçekleştirilen boyama sırasında resmin uçağa giydirilmesi için 10 kişilik ekip 5 gün boyunca, günde üç vardiya olarak çalıştı. Uçağın resimle giydirilmesinde 22 adet farklı renk ve toplam 230 litre boya kullanıldı.

Dünyanın En Güzel Hediyesi kampanyası kapsamında yaşı küçük olan ya da yarışmaya resim yapmadan katılmak isteyen 0 -10 yaş arasındaki kız çocuklarımız için de “www.ucagaisimver.com” adresinde yürütülen çekilişle uçağımıza Jasmin Yalçın’ın ismini verdik ve Jasmin Y. isimli uçağımız Aralık ayında filomuza katıldı.

dünyanın-en-güzel-hediyesi-geldi

Yenilikçi projelerimizi ve kampanyalı uçak bileti duyurularımızı takipte kal, sen de Pegasus ailesinin bir parçası ol!

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...