• Ana Sayfa
  • Eğlence
  • Limana Karşı Eğlence! Marsilya’nın Liman Manzaralı En Ünlü Barları
Marsilya Limanının En Ünlü Barları

Limana Karşı Eğlence! Marsilya’nın Liman Manzaralı En Ünlü Barları

Marsilya’da eski liman olarak da bilinen Vieux Port, kentin en sevilen bölgesi. Liman, şehrin sosyal hayatının merkezi olduğu için burada lüks oteller, restoran ve kafeler bulunuyor. Hal böyle olunca, bu çeşitlilik ortaya festival tadında görüntüler meydana getiriyor.

Dame de la Garde gölgesindeki Vieux Port gecelerini ise burada bulunan barlar üstleniyor. Hafif bir müzik eşliğinde, lezzetli içeceklerle yaşayacağın yosun kokulu bir gece için önereceğimiz birkaç mekân var. Haydi! Marsilya ucuz uçak biletini al ve unutulmaz bir gecenin mimarı olan bu mekânlara uğramak için acele et.

Le Café des Epices

Le Café des Epices, belediye binasının arkasında bulunuyor. Vieux Port’tan sadece iki dakikada yürüyerek buraya ulaşabilirsin. Yani her şeyden önce bu mekânın konumu Marsilya’da gezip göreceğin yerlere çok yakın. Öğle ve akşam menüleri dolu dolu ve bir bara göre yemekler gayet lezzetli. Terasında ise mükemmel bir yaz akşamı için biçilmiş kaftan. Kulaklığına ulaşan ezgiler, içeceklerin ve Vieux Limanı… Harika bir Marsilya planı.

Adres: 4, rue du Lacydon, Marsilya

Le Cafe des Epices

Little Temple Bar

Daha öce Fransız tarzı barlara gittiysen ve artık farklı bir şeyler istiyorsan sana Little Temple Bar istediğin atmosferi sağlayacaktır. İrlanda tarzını benimseyen bu bar eski tablolar, ayarlanabilir değişik tasarımlı sandalyeler, yüksek bar tabureleri ve koyu renkli ahşap barı ile seni uzaklara götürecek. İçecek seçimi konusunda burada sıkıntı yaşamayacağından eminiz. Little Temple Bar’da dilediğin her içeceğin en güzel halini bulabileceksin.

Adres: 7, rue de la Paix Marcel Paul, Marsilya

Little Temple Bar

La Caravelle

La Caravelle, Marsilya’nın en güzel manzaralarından birini sunan bir Vieux Port barı. Restoranın genişliği boyunca uzanan büyük pencereleri ve ahşap dekorasyonu, manzarayla bütünleşerek doyumsuz bir ambiyans yaratır. Sabahın erken saatlerinde güne başlayarak bir restoran görevi gören bu yapı, gece saatlerinde birinci katını misafirlerine açar. Bu barın en ilginç kısmı ise her yaştan ziyaretçilerin burada zaman geçirmesidir. Şanslıysan uygun fiyatlı uçak biletlerini takip ederek sık sık düzenlenen caz gecelerine bile denk gelebilirsin.

Adres: 34, quai du Port, Marsilya

La Caravelle

L’OM

Marsilya’da liman havasını en iyi yakalayacağın yerlerden biri burası. Mekân kentin futbol kulübüne adanmış, enerjik fakat aynı zamanda nostaljik bir havaya sahip. Balık pazarına yakın, limanın en merkezi yerinde olan L’OM, lokasyon açısından çok zengin. Burası sadece bir bar değil, içecekleri ile birlikte doğal malzemelerden yapılmış ev yemekleri de bulunuyor. Bizce burası, arkadaşlarla ya da aile ile gidilmiş bir Marsilya gezisinde uğranabilecek ideal bir eğlence mekânı.

Adres: 25, quai des Belges, Marsilya

LOM

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...