Seyahatseverlere Ne Hediye Alınır

Onları En İyi Biz Tanırız; Seyahatseverlere Ne Hediye Alınır?

Bir seyahatçiye hediye seçmek emek ister. Çünkü dünyanın çeşitli yerlerini gezmiş, görmüş birini şaşırtmak artık çok zordur. Eğer onu şaşırtmak gibi bir amacınız yoksa, seyahat tutkusuna destek olabileceğiniz ve çok işine yarayacak bir şeyler hediye edebilirsiniz. O zaman bu listemiz, “Bir gezgini Pegasus’tan ucuz uçak bileti dışında ne mutlu edebilir ki?” diye düşünenlere gelsin!

Günlük ve Kalem
Eğer karşında sıkı bir gezgin varsa, gittiği yerlerden küçük notlar almak isteyecektir. Böyle bir düşüncesi yoksa, ona günlük ve kalem alarak onu yazması konusunda teşvik edebilirsin. Üstelik seyahatçilerin ilgisini çekecek çeşit çeşit defter ve kalem tasarımları da var. Minik bir hediye alma düşüncen varsa, kesinlikle en ideal tercih.

Polaroid Makine
Evet, her şey dijital ve böyle şeyler kalmadı diye düşünebiliyorsun. Fakat yine de insanın çektiği fotoğrafın anında elinde olması harika bir şey. Polaroid makineler de bu imkânı veriyor. Saniyeler içinde çektiğin fotoğraflar elinde oluyor. Bu yüzden bir polaroid fotoğraf makinesi, gezgini çok heyecanlandırabilir. Belki de gezip gördüğü yerleri senin için de fotoğraflar.

Taşınabilir Şarj Aleti (Power Bank)
Tatillerde yana yakıla şarj aleti aramak bir gezgin klasiği. Arkadaşının bu klişeyi aşmasına yardımcı olabilirsin. Böylece onunla iletişimi koparmaz ve her aradığında ona ulaşabilirsin. Bir de telefon sağlığı var tabii. Seyahat edilen yerde şarj aleti bulunsa bile güvenli olmama ihtimali yüksek. Güvenli olmayan bu tip cihazların akıllı telefonlara zarar verebileceğini de göz önünde bulundurursak, power bank şart!

Gizli Cüzdan
Seyahatçiler hemen her yere gidebilirler. Gittikleri yer güvenli olmayabilir. Malum turistik yerlerde en sık görülen vaka, hırsızlık. Gözünüzün arkada kalmaması için ona bir gizli cüzdan alabilirsiniz. Genellikle omuzdan kemerli olan bu çantalar, pasaport ve paraları güvenle muhafaza etmek için birebir.

Elektronik Kitap
Kitap okumayı seven gezginler, boş anlarında kitap okumak isteyebilirler. Fakat çantalarına birden fazla kitap sığdırmak biraz imkânsız. Sonuçta valiz olayları her zaman sıkıntılıdır. Bunun için elektronik kitap diye bir şey var. Birden fazla kitap tek bir alette taşınabiliyor. Böylece gezginler yollarda olsa bile kitap aşkından uzak kalmıyor.

Elektronik Kitap

Priz Dönüştürücü
Malum, birçok ülkenin priz ve fiş sistemleri elektrik akımlarıyla birlikte farklılık gösteriyor. Hiçbir ülkede sorun yaşamamak için tüm gezginlerin yanında mutlaka priz dönüştürücü bulunmalı. Evet, çok teknik bir hediye olduğunun farkındayız fakat yine de hayat kurtaracak bir alet.

Kablosuz Kulaklık
Bluetooth teknolojisi ile çalışan kablosuz kulaklıklar hem müzik dinlemek hem de telefonla konuşmak için ideal. Zaten eli kolu sürekli dolu olan bir seyahatçiyi kablolarla uğraştırmadan, konforlu kullanım avantajı sunması açısından harika bir ürün. Uzun yolculuklarda müzik keyfini ikiye katlayacak bu ürüne sahip olmak istemeyecek seyahatsever tanımıyoruz.

Kablosuz Kulaklık

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...