Dalaman

“Sezon Dışı” Nedir Bilmeyen Dalaman Koyları

Baharın ilki de sonu da Dalaman’da ayrı bir güzeldir. Yazı beklemenize fırsat tanımaz, yazı uğurlamanıza ise kolay kolay izin vermez. Güneşli günleri hiç eksik olmayan, sezon dışı nedir bilmeyen bir yerdir. Dalaman’da gezilecek yerler denildi mi listeler uzar, promosyonlu uçak bileti fırsatları ile iştahımız kabarır. İçimizi ısıtan sıcacık havasına bir de eşsiz koyları ve tarihi güzellikleri eklendi mi, Dalaman’da geçen tatillerin tadına doyum olmaz. Gidin, gezin, yüzün, dinlenin, eğlenin ve Dalaman’da bu koyları mutlaka bir ziyaret edin.

Sarsıla Koyu

Sarsıla Koyu

Dalaman’a ekonomik uçak bileti alıp da yollara düşmenin en güzel sebebi ne olabilir dersiniz? Biz bir tane cevap biliyoruz: El değmemiş koyları. Sarsıla Koyu’nun tek bir tane bile yapılaşma içermeyen muhteşem doğası görür görmez kendisine hayran bırakıyor. Dalaman’a yalnızca 12 kilometre uzaklıktaki bu koyda çam ağaçlarından yayılan mis gibi kokular, önünüzde uzanan masmavi denizin görüntüsüyle bir olunca, içinizi de bir huzur dalgasının kaplaması kaçınılmaz.

Günlüklü Koyu

Günlüklü Koyu
Sarsıla’nın bakir ve sessiz atmosferine göre kontrast bir görüntü çizse de, Günlüklü Koyu’nun yemyeşil manzarası görülmeye değer. Dalaman’ın en çok turist çeken noktalarından biri olması, plajların dolup taşması hiç de boşuna değil. Günlüklü’de denizin ve güneşin keyfi bir başka.

Gökgemile Koyu

Gökgemile Koyu

Fethiye’den kalkan teknelere atlayın ve Dalaman’ın saklı güzelliklerinden biri olan Gökgemile Koyu’na doğru yola çıkın. Eğer kondisyonunuza güveniyorsanız Hamam Koyu’ndan yürüyüş de yapabilirsiniz. 20 dakikalık, muhteşem bir manzaranın eşlik edeceği bu mini trekking’in sonunda Gökgemile’nin büyüleyici koyuna varmış olacaksınız. Tüm gününüzü burada geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde doğal güzelliklerini keşfe çıktıktan sonra, koyda yer alan restoranlardan birinde yiyeceğiniz öğle yemeğiyle gününüzü taçlandırabilirsiniz.

Sarıgerme Plajı

Sarıgerme Plajı
Tam tamına 7 kilometre uzunluğunda bir plaj düşünün. Aklın alması biraz zor, işte o yüzden bir tane Dalaman uçak bileti alıp, Sarıgerme’ye giderek kendi gözlerinizle görmeniz gerek. Sarıgerme’nin hem uzun hem de oldukça geniş olan plajında uzun yürüyüşlere çıkın ve manzaranın büyüsüne kapılın. Ailenizle huzurlu ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar geçireceğiniz bir gerçek. Sarıgerme plajının tesisleri ise ihtiyacınız olan her şeyi kolayca bulmanızı sağlıyor.

Ekincik Koyu

Ekincik Koyu
Dalaman’da bir tekne turuna katılacaksınız, Ekincik Koyu’na mutlaka yolunuz düşecektir. Cam gibi bir denize sahip olup da, tekne turların uğrak mekanı olmamak mümkün mü? Köyceğiz’de bulunan koy, her ne kadar oldukça meşhur olsa da, sakin atmosferinden de ödün vermiyor. Tertemiz bir plaj, denize karşı konuşlanmış restoranları, dingin saatler ve mükemmel bir deniz. İşte Ekincik’in sırrı.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...