• Ana Sayfa
  • Avrupa
  • Ağustos 2017’de Gidilebilecek Avrupa’nın En İyi Festivalleri
Avrupa'daki En İyi Festivaller

Ağustos 2017’de Gidilebilecek Avrupa’nın En İyi Festivalleri

Tatilde hala ne yapacağını bulamadın mı? Birçok seçenek kafanda dönüp duruyor ve sen aralarında en çok eğlenebileceğin fikri mi arıyorsun? Deniz, kum ve güneş yeterince çekici gelmiyor; kısa mesafeler senin tarzın değil ve tatilden en büyük beklentin sınırsız eğlence ise sana harika bir önerimiz var: Avrupa 2017 Festivalleri!

Günlerce süren ve dünyanın dört bir köşesinden müzikseverlerin bir arada geldiği Avrupa festivallerinde birbirinden kışkırtıcı sanatçıları dinlemeye ne dersin? Yeni insanlarla tanışacağın, unutamayacağın hatıralar biriktireceğin ve müziğin seni alıp götüreceği Avrupa festivallerinde eğlencenin peşinde kanatlanmak kulağa nasıl geliyor?

Mesela Sziget Festivali? Wiz Khalifa, Metronomy ve Kasabian gibi dünyanın en popüler sanatçılarını, özgürlük adasında eğlencenin zirvesine çıkarken izleyebilirsin.

Creamfields ve Øya festivallerinde Fatboy Slim ve The XX gibi müzisyenlerin ritimlerine kendine kaptırmak istersen Pegasus’tan ucuz Manchester uçak biletini veya Oslo uçak biletini hemen ayır!

Daha çılgın bir fikir bakınıyorsan Domates Festivali’nde kırmızıya boyanabilirsin. İspanya uçuşun için en ucuz uçak biletini bulabileceğin Pegasus’un tarifeleri seni bekler.

Avrupa’nın en iyi festivallerinde hayatının anılarını yaşamak senin elinde… Hatta parmaklarında! Hemen şimdi www.flypgs.com linkine tıkla ve Avrupa yolculuğun için en ucuz uçak biletini sen kap.

Ağustos’ta Avrupa’nın en iyi 2017 festivallerinde daha neler var? Müzik, sinema, dans, performans sanatları, muhteşem manzaralar ve keşfetmenin mükemmel hissi… Karşında Avrupa’nın en iyi yaz festivalleri,

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...