• Ana Sayfa
  • Avrupa
  • İçinden Hiç Çıkmak İstemeyeceğiniz Avrupa’nın En İyi Havuzları
Atina Life Galeri

İçinden Hiç Çıkmak İstemeyeceğiniz Avrupa’nın En İyi Havuzları

Avrupa’nın eğlenceli gece hayatı, mimari güzellikleri ve lezzetleri daha önce dikkatini çekmiş olabilir. Bunların yanında, seni dünyanın en iyi havuzlarının beklediğini söylesek? Yüzme deneyimini konfor ve huzurlu birleştirilen bu havuzlara balıklama dalmak için hemen bir ucuz uçak bileti bulmalısın. Çünkü bu havuzlar sandığın kadar ekonomik olmayabilir. Ama kesinlikle Avrupa’nın en iyi havuzlarında kulaç atarken, sınırsız hizmet ve konfor anlayışını deneyimlemeye değer!

Mardan Palace, Antalya

Avrupa’nın en iyi yüzme havuzlarından biri sana çok yakın. Mardan Otel’in bünyesinde bulunan bu şık yüzme havuzu, otelin merkezini oluşturuyor. İçinde saltanat kayıklarının süzüldüğü, sudan oluşturmuş yollarda yüzmene olanak sağlayan bu dev havuz, içinde Kız Kulesi, 350,000 galonluk batırılmış bir balık tankı ve 15. yüzyılda Leonardo Da Vinci tarafından tasarlanan, nihayet ilk defa buraya inşa edilen Da Vinci Köprüsü’nü bulunduruyor. Yani bu ışıklarla çevrili mükemmel yüzme havuzu sana tarihe kulaç atıyormuşsun hissi veriyor.

Adres: Merkez Özlü Köyü, Tesisler Cad No:450 07110 Aksu, Antalya

Antalya Mardan Palace

Molitor, Paris

Molitor için Paris’in huzur alanı diyebiliriz. Mükemmel manzaralara sahip 124 odadan oluşan otelin havuzu aslında çok eski tarihlere dayanıyor. 2014 yılında yeniden yapılandırılan bu havuz, kesinlikle kusursuz. Tarihi Molitor ruhunu ve mimarisini bozmadan hazırlanan havuzun kenarında rahatça güneşlenebilir, spa’nın tadını çıkarabilir veya çatı üzerinde kokteyllere katılabilirsin.

Adres: 13 Rue Nungesser et Coli, 75016 Paris


Paris Molitor

Grand Hotel Central, Barcelona

Büyük Hotel Central Otel, katedralin tam karşısına konumlandırılmış gotik bir atmosfere sahip, kusursuz bir lokasyonda bulunuyor. Teras katında bulunan havuz ile Barselona manzarasına karşı yüzmenin keyfini misafirlerini sunuyor. Modern bir tasarıma sahip havuz, sonsuzluk hissi verme konusunda profesyonel. Sana daima iyi bir müzik, lezzetli salata ve sandviçlerin içinde bulunduğu kokteyl menüsü eşlik edebilir.

Adres: Via Laietana, 30, 08003 Barcelona

Barcelona Grand Hotel Central

 Life Galeri-Atina

Denge-huzur, doğa-ilham, ışık ve yaratılış duygusu birleştirilerek oluşturulan  Life Galeri’nin sofistike atmosferi, yüzmeyi bir eğlence ve spor kapsamından çıkarıyor ve bu eylemi bir hayat tarzına dönüştürüyor.  Havadar ve etnik unsurlar ile tasarlanan bu minimalist binanın havuzu oldukça sağduyulu. Hijyen açısından hiçbir sorun yaşamayacağınız bu havuzun çevresinde yemyeşil bir doğa, etnik unsurlar ve zen bahçeleri seni bekliyor olacak.

Adres: Leof. Thiseos 103, Ekali 145 78, Atina

Atina Life Galeri

Aspria Louise, Brüksel

Spa ve spor kulübü bünyesinde bulanan Aspria Louise de Avrupa’nın en iyi havuzları arasında bulunuyor. Hemen üst katında bulunan spor salonunda yorulan misafirlerine şık bir yüzme ortamın sunan Aspria Louise’nin en büyük önceliği konfor. Misafirlerine rahatlatıcı spa seansları sunan bu havuz, sahip olduğu gemi konsepti ile seni huzura çağırıyor.

Adres: Avenue Louise 71, 1050, Brüksel

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...