Genç Çiftlere Özel 8 Yurt Dışı Balayı Rotası

Ufukta yurt dışında balayına çıkmayı düşünüyorsan bize kulak ver, aşk hayatın için tutkulu fikirlerimiz var! En iyi yurt dışı balayı fikirleriyle hayatının unutulmaz deneyimine hazırlan…

Evlilik süreci yorucu. İstemesi, kınası, nişanı, düğünü derken insan uzun maraton koşucusu gibi nefes nefese kalıyor. Tüm işlemler bitip deftere imzalar atıldıktan sonra ise insanın inanası gelmiyor! İnan, artık tatlı bir yorgunluğu olan işler bitti; keyifli bir balayı tatili seni bekliyor!

Balayı için yurt dışında nerelere gidilir? Yurt dışında balayına gidilecek yerleri infografik tasarımımızda anlattık, birkaç tane de romantik öneri sunduk. Yurt dışında balayı önerileri arıyorsan doğru yerdesin!

 

Romansın Anavatanı: Roma

Roma’nın aşk kokan sokaklarında el ele gezinirken unutulmaz anılar biriktirmek… Bir dakika, bu aşk kokusu değil; mükemmel İtalyan yemeklerinin kokusu!  

Yapacak Ne Var?

Vatikan Müzeleri: Aşkınıza Rönesans havası katın. Dünyanın en önemli sanat koleksiyonu burada!  

İspanyol Merdivenleri: Roma’nın en romantik merdivenlerinde aşkınızın selfie’sini çekin. Daha sonra arkadaki ilginç tiplere bakıp gülersiniz.

Trevi Aşk Çeşmesi: İsmi her şeyi anlatıyor. Bu çeşmeye bozukluk atan çiftler hiç ayrılmıyor!

Restoran Önerisi

Le Pergola: Vatikan’ın panoramik manzarasına karşı, İtalyan mutfağının en özel tariflerini denerken bize teşekkür edersiniz. 3 Michelin yıldızlı restoran, Roma’nın en iyi romantik restoranlarından biri ve burada aşkınız kesinlikle alevlenecek.

Romantizm sizin için ilk sırada geliyorsa vakit kaybetmeden Roma uçak biletinizi almayı unutmayın.

Masalsı Bir Balayı: Barselona

Gaudi’nin olağanüstü hayalleriyle süslediği Barselona; Katalanların tutku dolu danslarına ritim tutarken aşıkların kulaklarına sevgi sözcükleri fısıldıyor.

Yapacak Ne Var?

Gaudi Turu: Barselona’nın silüetini şekillendiren ünlü mimar Gaudi’nin eserleri, kesinlikle görülmeye değer: Park Guell, La Sagra Familia, Casa Battlo…

La Ramba: Eski şehir merkezi, gotik ve tutkulu atmosferiyle sizi içine alacak. Burada gezilecek çok yer var!

Port Vell: Eski liman, kartpostallara layık manzaralar sunuyor. Barselona’da aşklar burada ölümsüzleşiyor. Yurt dışı balayı fikri olarak Barselona, asla unutamayacağınız bir deneyim!

Restoran Önerisi

Tast-Ller: Katalan ve Akdeniz mutfağından seçilmiş en özel tarifler, Mercat de la Boqueira’dan gelen en taze mamuller ve romantik bir ambiyans… Burası 10 puan 5 yıldız!

Sizi mimarisiyle büyüleyecek ve balayınızı unutulmaz kılacak bu şehre gitmek için hemen Barselona uçak biletini ayırtmalısın.

Kuzey Işıkları Altında Balayı: Oslo

Yemyeşil dağların arasından kayan kristal renkli suların üzerinde, fiyortların büyüleyici görünümleri karşısında ele ele tutuşmak… Kuzey soğuğunu bahane edip sürekli sarılmak!

Yapacak Ne Var?

Kuzey Işıkları Turu: Kuzey Işıkları, her insanın hayatında bir kez olsun denk gelmesi ve izlemesi gereken bir fenomen. Karanlığı renklendiren parıltılı ışık dalgaları, aşkınızı aydınlatacak.

Fiyort Turu: Oslo fiyort turu 2 saat kadar sürüyor ama sunduğu manzaralar bir ömür unutulmuyor. Adacıklara iyi bakın, oralarda tek başına dikilen evler göreceksiniz.

Restoran Önerisi

Hos Thea: İskandinav ve Fransız mutfağından seçkiler sunan Hos Thea, minimalist atmosferiyle romantik bir akşam yemeği için mükemmel bir seçim olur.

Doğaya kucak açan bir balayı tatili için Oslo uçak biletini hemen ayırt bizce.

Kusturica Filmi Tadında Rota: Saraybosna

Bosna Hersek, kendisi küçük ama hikayeleri kocaman bir ülke… Saraybosna sokaklarında gezinirken Kusturica filminde gibi hissetmeye hazırlanın!

Yapacak Ne Var?

Vrelo Bosne: Bosna Nehri’nin başladığı park Vrelo Bosne, doğanın huzurlu sessizliğini dinlerken birbirinizin kalp atış seslerini duyabileceğiniz bir yer…

Latin Köprüsü: Şehrin tarihi köprüsü romantik görünüyor olabilir ama burası I. Dünya Savaşı’nın başladığı yer…  

Başçarşı: Saraybosna’nın ruhu buralarda dolanıyor olmalı. Osmanlı döneminden kalan yapılar mutlaka görülmeli!

Restoran Önerisi

4 Sobe Gospodje Safije: Bayan Safije’nin 4 odalı restoranı, şık dekorasyonu ve özel tarifleriyle kesinlikle aşıklara özel!

Balayınızı hâlâ planlamadıysanız Saraybosna uçak bileti fiyatlarına bir göz atın deriz.

Alp Dağları Manzarasıyla Aşk: Zürih

Yapacak Ne Var?

Alp Dağları Gezisi: Zürih’te yapılabilecek en keyifli aktivitelerden biri, Alp Dağları’nı keşfetmek. Bekle bizi Heidi!

Eski Şehir Turu: Altstadt denilen yer, Zürih’in en eski yerleşim merkezi. Demek ki burada görülecek çok şey var! Yurt dışı balayı fikri olarak Zürih, kesinlikle değer…

Zürih Gölü: Gölün çevresinde keyifli yürüyüş yaparken anın tadını çıkarmak…

Restoran Önerisi

Clouds: Şehrin 120 metre yükseğinde, Zürih Gölü manzarası eşliğinde romantik bir yemek keyfi, paha biçilemez!

Balayı rotanızı Zürih olarak belirlediyseniz biletleri almak için hemen tıklayın: Zürih Uçak Bileti

Oryantal Bir Rüya: Beyrut

Tarih ve Akdeniz kokan Beyrut, tutkuyla yaşayanlar kenti; burada alevlenen aşklar asla sönmüyor…

Yapacak Ne Var?

Korniche Turu: Korniche bölgesinde Akdeniz ile karışan gün batımı ışıkları, size ilk göz göze geldiğiniz günü hatırlatacak.

Gemmayzeh Sokağı: Beyrut’ta gece gezmesine çıkacaksanız rotanızı buraya çevirin.

Antik Roma turu: Roma İmparatorluğu’ndan kalan antik şehir, Tyre’ye dikkatli bakın… Bin yıllar önce kim bilir burada ne tutkulu aşklar yaşandı!

Restoran Önerisi

SUD Restaurant: Sımsıcak bir atmosfer, gurmelere layık tarifler ve inanılmaz bir manzara! Beyrut’ta romantik bir akşam yemeği için SUD, mükemmel bir seçim.

Beyrut uçak biletinizi alarak balayınızı hemen planlayabilirsiniz.

Eros Çağırıyor: Atina

Yunanistan’ın başkenti; nostaljik dokusu ve Akdeniz iklimiyle tam bir aşk şehri! Falınızda üç vakte kadar bir sirtaki gecesi görünüyor, sizi çifte kumrular!  

Yapacak Ne Var?

Akropolis: Antik Yunanlar, estetik bakış açısının zirvelerine oynuyorlarmış! Partenon’da gün batımını izlerken birbirinize ve yaşama tekrar aşık olacaksınız…  

Taverna turu: Yurt dışı balayı fikrin tüm kurtlarını dökmeye ne dersin? tAtina tavernalarında eğlence ve sohbet bitmez!

Likavittos Tepesi: Atina’nın aşıklar tepesine çıkın ve 19. yy’den kalma yapılarla olağanüstü manzaraların keyfini sürün.

Restoran Önerisi

Aleria: Yunan mutfağının en özel tariflerini, usta şeflerin ellerinden olağanüstü bir ortamda yemek için burayı tercih edebilirsiniz.

Balayını Atina’da geçirmek isterseniz Atina uçak bileti fiyatlarına göz atmayı unutmayın!

Bürokrasi Aşkımıza Gölge Düşürmesin: Belgrad

Sırbistan’ın başkenti, vizesiz gidilebilen Avrupa kentlerinden biri. Yurt dışı balayı fikri arıyorum ama hiç vize işlemleriyle uğraşamam diyorsanız bu şehirden daha iyisini bulamazsınız.

Yapacak Ne Var?

Ada Ciganlija: Sava Nehri’nin kıyısında suyun tadını çıkarmak, etkinliklere katılmak, belki de çevredeki doğal güzellikleri keşfetmek… Ada Ciganlija’da hepsi mümkün.

Zemun: Belgrad’ın öteki yakasında, Gardos Kulesi’nin tatlı manzaralarının tadını çıkarın.

Skadarlija: Belgrad’ın atmosferi en aşkla dolu bölgesinde, el ele gezerken birbirinize tutulmayın; çevrede görülecek birçok güzel yapı var!

Restoran Önerisi

Frans: Geleneksel Sırp yemeklerini, Belgrad’ın en iyi restoranında tatmak için Frans’tan bir masa ayırtın. Frans’ın atmosferi bir harika!

Hadi hemen Belgrad Uçak Biletini al balayını Pegasus fiyatları ile planla!

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın