Güneşi Özleyen Çiftlere Özel 5 Kusursuz Tatil Planı

İkiniz de tüm kış boyunca yaz tatilinin hayalini kurdunuz ve beklediğiniz tatilin zamanı geldi! Sevgilinle birlikte hem romantizme hem de sahillere doymak istiyorsan, ucuz uçak biletlerini ayarla ve hayalindeki tatili doya doya yaşayacağın rotaların keyfini çıkartmaya bak. Çünkü kışın sık sık hatırlayacağın romantik anlara şahit olacak bu şehirler ikinizi de sabırsızlıkla bekliyor.

Mısır’ın Bilinmeyen Yüzü, Sharm El Sheikh

Piramitleri ve gizemi ile meşhur Mısır’ın ikiniz için de mükemmele bir yaz rotası olduğunu söylesek? Öncelerin küçük köyü, şimdilerin sıcacık tatil cenneti Sharm El Sheikh, size hem romantik hem de huzur dolu bir tatil sunar. Burada lüks otellerin çiftler için hazırladıkları özel tatil planlarının yanında, Tiran Adası’nda birlikte dalış yapabilir, belgesellerde görmeye alışık olduğunuz balıklarla tanışabilirsiniz. Sina Çölü’nde eğlenceli bir çöl safari turunu değerlendirebilirsiniz. Hem kemiklerinizi hem de kalbinizi ısıtacak Sharm El Sheikh’in sunduğu sıcak tatil alternatiflerini bir değerlendirin deriz.

Sharm El Sheikh

Avrupa’nın En İyi Sahilleri, Nice

Nice hiç şüphesiz Avrupa’nın en iyi sahil şeridini bulunduran, kusursuz bir yaz tatili şehri. Fransız Rivierası’nın incisi olarak bilinen Nice’de yaklaşık 15 adet özel plaj var. Bu plajlar oldukça havalı ve romantik. Nice plajları gündüz yüzme, akşam ateşin etrafında düzenlenen plaj partilerine katılma noktasında size çok yardımcı olacak. Şehre tepeden bakıp, eşsiz ışık manzaraları için çıkacağınız Le Chateau tepesi, Nice gece hayatını belirleyen Promenade des Anglais’t uğramanız gereken diğer romantik rotalar.

Nice Promenade

Orta Doğu’ya Bir Kaçamak, Tel Aviv

Orta Doğu’da bir yaz tatili fırsatı! İsrail’in en gelişmiş kenti Tel Aviv eşsiz plajları ve rahat şehir hayatı ile size mükemmel bir tatil seçeneği sunacak. Rotschild Caddesi’ne bağlanan sokaklarda ve liman çevresinde geçireceğiniz geceler, unutulması zor romantik anılar bırakacak. İkinizin de yüzmekten çok keyif alacağı Tel Aviv plajları ve romantik yürüyüşlerin en sağlam rotası Yehoshua Bahçeleri sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorlar.

Tel Aviv

Deniz, Güneş ve Romantik Gece Partileri Barselona

Barselona’nın şehir turu için harika bir rota olduğunu biliyoruz. Peki, onu hiç plajları ile tanıdınız mı? Ya romantik gece partileri? Kentin güneyinde bulunan plajları ve Barselona’ya 40 dakika uzaklıkta Sitges, güneşi ve coşkuyu bünyenizle karşılaştıracak. Sen ve sevgilinin unutulmaz bir tatil geçireceği Barselona’da, şanslıysanız sizi hafif bir yaz yağmuru da selamlayabilir. Sonrasında güneş hemen yüzünü gösterecektir. Barselona sokaklarına sinen romantizmi keşfetmek de sizin için başka bir alternatif olacaktır.

Barcelona

Mavi Beyaz Romantizm, Bodrum

Son yıllarda çiftlerin sıklıkla tercih ettiği, en iyi balayı rotası olarak bilinen Bodrum, hem çok sıcak hem de pek bir romantik. Berrak sular ve ışıl ışıl kumlarla süslenen bodrum plajları, hiç durmayan gece hayatı, beyazlı-mavili evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları, kuş cenneti ve eşsiz balık lezzetleri ile Bodrum, bir tatilden beklentiniz ne ise onu karşılayacak.

Bodrum Sokakları

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...