• Ana Sayfa
  • Test
  • İçindeki Macerapereste Göre Hangi Alternatif Şehre Seyahat Etmelisin?
Alternatif Şehir Testi

İçindeki Macerapereste Göre Hangi Alternatif Şehre Seyahat Etmelisin?

Alternatif rotalara ve ikincil şehirlere seyahat etmek bir süredir trend. Son dönemlerde birçok gezgin, bilinen turizm merkezi yerlerine kültürel yönden zengin ama daha az dikkat çeken yerlere seyahat ediyor. 

Üstelik pandemi koşullarını ve sosyal mesafe kurallarını da göz önünde bulundurunca alternatif güzergahlara gitmek daha çekici oluyor. Ayrıca alternatif rotalara ve ikincil şehirlere yönelmek; deneyim odaklı seyahat, overtourism ve ekoturizm gibi konularla ilişkili olarak da tercih ediliyor. 

Bu nedenle senin için eğlenceli bir test hazırladık. Testimize katıl ve hangi alternatif şehre seyahat etmen gerektiğini öğren.

Haydi, başlayalım ve seni farklı maceralara doğru götürelim. Tabii seyahata çıkmadan önce ülkelerin güncel Covid-19 kurallarını, vize şartlarını, yurt dışı uçuşlara ait güncel durum ve ülke kabul şartlarını web sitemizden incelemeyi unutma.

 

Seyahatini planlarken gideceğin yere göre yanında götüreceğin malzemelerin limitlerini öğrenmek için bagaj kuralları sayfamızı ziyaret etmeyi unutma. Ayrıca ucuz uçak bileti almak için nereye bakacağını biliyorsun. 

Son olarak sana başka fikirler vermesi için Bütçe Dostu Bir Tatil İçin Avrupa’nın Daha Az Ziyaret Edilen Şehirleri içeriğimizi okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın