• Ana Sayfa
  • Test
  • Tatil Beklentine Göre Hangi Vizesiz Ülkeye Gitmelisin?
Tatil beklentine göre hangi ülkeye gitmelisin?

Tatil Beklentine Göre Hangi Vizesiz Ülkeye Gitmelisin?

Enerjini artıran, keyfini yerine getiren tatil dönemi geldiyse eğer planlara da başlamak lazım. Peki, güzel bir tatilden neler bekliyorsun? Bu sefer yurt içi değil de yurt dışı seçeneklerini değerlendirmek istiyorsan beklentilerine göre seni mutlu edecek duraklar önerebiliriz.

Vizeyle uğraşmak istemiyorsan da yolunu vizesiz ülkelere düşürebilirsin. Dilersen Pegasus’un uçtuğu 2022 Vizesiz Ülkeler Listesi’ne göz atabilirsin. Bu konuda bir türlü sonuca varamıyorsan kararını kolaylaştıracak sorular hazırladık. Gidersen mutsuz ayrılmayacağını düşündüğümüz vizesiz ülkeleri önerdik.

Hazırsan başlayalım!

Seyahatini planlarken gideceğin yere göre yanında götüreceğin malzemelerin limitlerini öğrenmek için bagaj kuralları sayfamızı ziyaret etmeyi unutma. Tercih edeceğin seyahat rotan neresi olursa olsun, ucuz uçak bileti almak için nereye bakman gerektiğini biliyorsun. Tabii yurt dışına çıkmadan önce ülkelerin güncel Covid-19 kurallarını ve vize şartlarını web sitemizden mutlaka incelemen gerektiğini de hatırlatalım.

Son olarak sana başka fikirler vermesi için Ağustos Ayında Gezilecek Yerler | Ağustos Ayı Tatil Önerileri yazımızı okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın