Hesaplı Alışverişin Adreslerini Açıklıyoruz

Hesaplı Alışverişin Adreslerini Açıklıyoruz!

Seyahat senin için bir tutku, tabii alışveriş de öyle. Hem bir alışveriş yapayım hem de şehri keşfedeyim diyorsan, her iki aktiviteyi yapabileceğin rotalar bulunuyor. Dünyanın en gezilesi şehirlerindeki en hesaplı alışveriş bölgelerini açıklıyoruz! Pegasus ucuz uçak biletlerini araştır ve harika kentlerin hesaplı alışveriş tezgahlarına uğra. Senin için bu tatil oldukça ekonomik olacak.

Dubai

Konu eğer elektronik eşya ve takı ise en hesaplı tercih kesinlikle Dubai. Çünkü Dubai’de vergi yok ve para birimi dirhem. Yani bir euro performansını göremezsin. Elektronik eşya alışverişlerini büyük alışveriş merkezlerinden yapabilirsin. The Dubai Mall ve Mall of the Emirates sana yardımcı olacaktır. Daha ucuz seçenekler için kesinlikle Deira bölgesine ve orada bulunan çarşılara ulaşman gerekiyor. Dubai’de alışveriş için pazarlık çok önemli. Pazarlık yeteneği göstermen için Deira çarşıları en iyi seçenek.

Dubai

Belgrad

Belgrad’a Dubai kadar alışveriş cenneti diyemeyiz fakat burası en hesaplı Avrupa şehirlerinden. Hesaplı ve vizesiz bir tatil sunan Belgrad’da elbette alışveriş de mantıklı olacaktır. Belgrad’da alışveriş genellikle ünlü caddelerde yapılıyor. Aleksandra Bulvarı bu konuda çok iddialı. Aradığın tüm markaları burada bulabilirsin. Ama konumuz hesaplı alışverişse eski Osmanlı Mahallesi de diyebileceğimiz Zemun’un sokak pazarlarına uğramalısın. Burada her zevke hitap edecek kıyafetler, takılar, süs eşyaları ve çantalar bulunuyor.

Delhi

Pegasus’un Bişkek aktarmaları ile Delhi’ye uçtuğunu biliyor musun? Eğer bu haberi daha önce duymadıysan şaşırmış olabilir ama zaten Delhi seyahati, seni her haliyle şaşırtacak. Tezgahlarındaki seçenekleri görünce ne demek istediğimizi daha net anlayacaksın. Delhi’de alışveriş, kapalı çarşılardan sorulur. Fakat gerçekten ucuz bir seçenek arıyorsan, Lajpat Nagar. Bu pazar her daim aktif. Fakat pazarlık payı hiç yok. Çünkü satıcılar fiyatların gayet hesaplı olduğunun farkında. Giyim, takı, ayakkabı, kumaş, ev dekorasyonu açısından çok zengin. Üstelik buraya metro ile ulaşman mümkün. Lajpat Nagar durağından 5 dakikalık bir yürüyüşle pazara ulaşabilirsin. Bu pazarın alternatifi Dilli Haat. Özellikle el yapımı geleneksel eşyaları burada uygun fiyatlara bulabileceksin. Burası bir pazar değil fakat sık sık göreceğin tezgahlarda pazarlık yapabilir, alışverişini en ucuz yoldan halledebilirsin.

Delhi

Kyiv

Kyiv, ucuz seyahatin adresi olduğu kadar alışverişte de yüzleri güldüren alışverişseverlerin tatlı şehri. Burada alışveriş yapmak gerçekten çok mantıklı. Khreshchatyk Caddesi ve cadde üzerinde yer alan Arena City Alışveriş Merkezi oldukça popüler. Fakat zaten ucuz olan bir şehirde en ucuza alışveriş yapmak istiyorsan, Manufaltura’ya uğramalısın. Burası harika bir outlet merkezi. Dünyaca ünlü lüks markaların ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...