Nice Sahilleri

Nice Sahilleri

Fransız Rivierası’nın süperstarı, deniziyle, güneşiyle bir yaz tatilinden beklenen her şeyi veren Nice’in plajları çoktan dolup taşmaya başladı bile. Akdeniz’in en etkileyici manzaralarından birinde yerinizi almaya hazırlanın. Promosyonlu Nice uçak biletleri sayesinde yazın en unutulmaz günleri karşınızda uzanıyor. İşte Nice, işte Akdeniz ve işte Nice’in 10 km boyunca uzanan plajları.

Nice Sahili

Castel
Parc du Chateau’nun hemen aşağısında yer alan Castel Plajı, geniş ve uzun bir alana sahip. Genelde dalgasız ve sakin bir suya sahip olması nedeniyle uzun uzun yüzülebilecek bir nokta. Halk plajı olmasına rağmen, iskeleye ve bir de restorana sahip. Eğer Nice’in parlak güneşine biraz mola vermek isterseniz, bolca gölgelik alan barındırdığını da not düşelim.

Ponchettes

Castel Plajı’nın batısında kalan Ponchettes, hem deniz hem de spor keyfini bir arada sunuyor. Plaj voleybolu oynayanların buluşma noktası olan Ponchettes, aynı zamanda Nice tarihi merkeze en yakın konumdaki plaj. Yemek yiyebileceğiniz yerler de bulunuyor.

Beau Rivage
Nice uçak biletinizi aldınız, kendinizi Fransız Rivierası’nın sunduğu maviliklere hazırladınız… O zaman beklentilerinizi tam olarak karşılayacak bir plaja, yani Beau Rivage’e doğru yola çıkabilirsiniz. Hem en lezzetli Fransız yemekleri sunan restoranı hem de klasik Akdeniz dekorasyonuyla öne çıkan bu özel plajda her şey Akdeniz’de olduğunuzu hissettirecek.

Opera Plajı

Nice Opera Plajı

Beau Rivage ve Ponchettes arasında kalan Opera Beach, hem özel hem de halk plajına sahip. Su kayağı, deniz paraşütü gibi su sporları da yapabileceğiniz Opera Plajı’, şehrin gürültüsünden uzak, sakin bir deniz keyfi sürmek için ideal bir nokta.

Hi Beach
Klasik plaj deneyiminin biraz dışına çıkmak isterseniz, bunun için adresiniz Hi Beach olmalı. Üçe ayrılan plajda, aileler için özel bir kısım, sakin müziklerin hakim olduğu chill alanı ve temposu yüksek, hareketli bir gün geçirmek isteyenler için de enerji alanı bulunuyor. Hi Beach’de herkese göre bir aktivite düşünülmüş, bu yüzden etrafta sıkılan kimse görmek mümkün değil. Çocuklar için kaydıraklar, büyük bir televizyon ekranı, ücretsiz internet bağlantısı, şnorkelle dalış imkanı, masaj servisi gibi birçok eğlence sayesinde günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Cumartesi günleri yoga seansları da var.

Galion Plajı
Hem restoran hem de plaj… Galion Plajı, Nice merkeze olan yakın konumu nedeniyle kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir yer. Özel plaj olması da, onun yoğun kalabalıklardan uzak kalmasına ve keyifle denizin tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...