Yeni Yıla Hangi Şehirde Girmelisin?

Yılın en umut dolu dönemine girmiş bulunmaktayız. Bir sürü dilek ve beklenti içimizde filizlendi bile. Sokaklar, caddeler ve evler ışıl ışıl… Yeni yılın insanı sarıp sarmalayan ruhuna her an her yerde yakalanabilirsin. Peki, buna hazırlıklı mısın? Biz dilek dilenebilecek hiçbir anı kaçırmamanı öneriyoruz. 

Belki sen de yeni yılın coşkusunu içinde hissetmeye başladın. Peki, yılbaşı için neler düşündün? Ailenle evde misin, yoksa arkadaşlarınla dışarıda mı kutlayacaksın? Belki de yeni yerler keşfedeceğin ve coşkunun tanımını yeniden yapmanı sağlayacak yurt dışı duraklarını tercih edersin. Gezginlere bahane çok. Özellikle yılbaşı dönemi seyahat için tam plan yapma zamanı. 

Kış mevsimiyle bambaşka bir güzelliğe dönüşen karlarla kaplı renkli Avrupa şehirlerinde yeni yıl konserlerini dinleyip Avrupa’daki en güzel Noel pazarlarını ziyaret edebilirsin. Ocak soğuğunun yerine sıcak iklimlere doğru yelken de açabilirsin. Yurt içinde kar manzaralı durakları da tercih edebilirsin. Bu kadar seçenek aklını karıştırmasın. Yılbaşı planını henüz yapmadıysan ve o geceyi farklı bir şehirde geçirmek istiyorsan testimizi çöz, rotanı belirle, ucuz uçak biletini al, yılbaşı planının keyfini çıkar! 

Testi çöz, yeni yıla hangi şehirde girmelisin birlikte karar verelim!

Testimizin sonuna geldik. Umuyoruz yeni yılda coşkuyla dolmanı sağlayacak rotayı çizersin. Son olarak sana başka fikirler vermesi için Türkiye’ye Komşu Güzergahlar Nelerdir? yazımızı da okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın