2015’e Ruhunu Verecek Olan Müzik Festivalleri

Müziğin ritmine kendimizi kaptıracağımız günler yaklaşıyor! Havaların ısınmasıyla beraber Avrupa ve dünyadaki en iyi müzik festivalleri de sahnelerini yavaştan kurmaya başlıyor. Ucuz biletinizi almak için acele edin. 2015’in ruhu bu müzik festivallerinde saklı.

Bükreş Caz Festivali

Bu sene 9.’su düzenlenecek olan Bükreş Caz Festivali, aynı zamanda Avrupa’nın en iyi 3 caz yarışmasından birine ev sahipliği yapacak. 16 Mayıs’ta başlayacak olan ve Bükreş’in en iyi konser salonlarında gerçekleşecek olan festivalde caza dair aradığınız her şeyi bulacaksınız: workshop’lar, yarışmalar, jam session’lar…

Dünya müzik festivalleri-3

I am Global Festival, İspanya

4 Haziran’da, İspanya’da dev bir festival kapılarını açıyor olacak. 4 gece boyunca 3 sahnesiyle, 12000 dinleyici ve 200 gösteriye ev sahipliği yapacak olan festival, bu sene “Avrupa’nın en büyük su parkı festivali” olması açısından da bir ilke imza atıyor. Illa Fantasia’nın devasa su parkında gerçekleşecek olan festivalde eğlence gece-gündüz hiç hız kesmeden devam edecek. Tarihler ise 4-8 Temmuz. Yerinizi şimdiden ayırın.

Dünya müzik festivalleri-2

Northside Festival, Danimarka

12 Haziran’da başlayan festival, Aarhus’ta 3 gün boyunca devam edecek. Sürdürülebilirlik ve yenilik temalı olan festival, alternatif bir müzik keyfi arayışında olanlar için ideal.

Sonar Festival, İspanya

Elektronik müziğin en deneysel ve avant-garde hallerine tanık olunan Sonar Müzik Festivali, her yıl 84 binden fazla müzikseveri kucaklıyor. Dünyanın dört bir köşesinden gelen sanatçılarla, elektronik müziğin en son trendlerini yakalamak için 18 Haziran’da İspanya’da olun.

Glastonbury Festival, İngiltere

İngiltere’nin efsanevi festivali Glastonbury… 1970’den beri devam eden festival, her sene olduğu gibi bu yıl da unutulmaz performanslar için hazırlıklarını sürdürüyor. 24-28 Haziran tarihlerinde düzenlenecek festivalin ilk ismi ise Lionel Richie. Takipte kalın.

Dünya müzik festivalleri-1

Roskilde, Danimarka

7 sahne ve 169 performans ile bütün müzik türlerinin en iyi isimleri Roskilde’de toplanıyor. Dünyaca ünlü festival, bu sene 27 Haziran’da kapılarını açıyor. Kamp çadırınızı yanınızda götürmeyi unutmayın.

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın