• Ana Sayfa
  • Test
  • Bilgini Test Et: Komşularını Ne Kadar Tanıyorsun?
Komşularını ne kadar tanıyorsun?

Bilgini Test Et: Komşularını Ne Kadar Tanıyorsun?

Türkiye’nin komşuları senin için sadece bir coğrafya dersi konusu mu? Yoksa komşularını çok iyi tanıdığın konusunda iddialı mısın? Sık sık seyahat eder misin bilmiyoruz, belki bazı bilgilere de aşina olabilirsin. Peki, neler biliyorsun? Coğrafyan mı iyi, yoksa kültürel bilgilerin mi? 

Coğrafya ve genel kültür konusunda iddialı bir gezginsen bu bilgiyi ölçmenin zamanının geldiğini söyleyelim. Komşu ülkelere dair temel bilgileri sorguladığımız testimizi çözebileceğine inancımız tam. Eksiklerini görüp tamamlamak ise senin elinde. O zaman hodri meydan!

Hazırsan başlayalım!

Seyahatini planlarken ülkelerin güncel Covid-19 kurallarını, vize şartlarını, yurt dışı uçuşlara ait güncel durum ve ülke kabul şartlarını web sitemizden incelemeyi unutma. Ayrıca ucuz uçak bileti almak için nereye bakman gerektiğini biliyorsun. Son olarak sana başka fikirler vermesi için  Türkiye’ye Komşu Güzergahlar Nelerdir? yazımızı okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın