Airbnb Evleri

Ev Konforuyla Tatil: En İyi 6 Airbnb Evi

Artık Airbnb’yi duymayan kaldı mı? Airbnb nedir diye hâlâ çözemeyen varsa diye basitçe tanımlıyoruz: Airbnb, evlerinin bir bölümünü ya da tamamını belirli bir süreliğine kiralamak isteyen ev sahipleriyle bu evlere talip olan kiracıları birleştiren bir platform. Tatilde ev konforunu arıyorsan ve keşfettiğin yerlerde tıpkı oranın yerlileri gibi yaşamak istiyorsan Airbnb’den ev kiralama, senin için en uygun seçenek.

Gelelim En İlginç Airbnb Evlerine

Airbnb Ev

Uygun fiyatlarla tatilde kalacak yer ayarlamak için Airbnb uygun olabilir. Bu platformda dünyanın en ilginç ve lüks evlerini de bulabilirsin. Bu evlerin manzaraları, sunduğu konfor ve yaşam biçimi; gördüğün hiçbir şeye benzemeyebilir. Masallar diyarındaki bir peri, ilkel zamanlarda yaşayan bir mağara insanı ya da bir sarayda kral olabilirsin. Üstelik hepsinde modern dünyanın sunduğu konforlardan yararlanarak! O zaman tacını al, peri kanatlarını tak ve atına bin; yolculuğa başlıyoruz.

Benim Dedemin Soyu Saraya Dayanıyor: 19 Yüzyıl İngiliz Kalesi

Airbnb Augill Şatosu

Augill Castle, İngiltere, Airbnb

Açılışı kral ve kraliçeli ruhlulara layık, 1841 yılında Viktoryen tarzda inşa edilmiş Augill Kalesi’nde kalmak paha biçilemez bir deneyim olmalı! İçerisi soğuk alır yalnız diye düşünme sakın çünkü içerisi deyim yerindeyse “ful möbleli ve merkezi ısıtmalı”.

Tatil Fotoğraflarında Gördüğümüz Şu Mavi Ev: Hector Mağara Evi, Santorini

Airbnb Hector Cave Yunanistan

Hector Cave House, Santorini, Yunanistan, Airbnb

Seyahat meraklıların en çok karşılaştığı evle karşınızdayız. Yunanistan’ın ünlü Santorini adasında bulunan ev, muhteşem manzaralar eşliğinde bir konaklama sunuyor. Bembeyaz bir ev, masmavi bir deniz ve bronz bir sen…

Neolitik Çağ’a Gittim, Döneceğim: Amboise Troglodyte

Airbnb Amboise Troglodyte

Amboise Troglodyte, Nazelles-Negron, Fransa, Airbnb

Atalarımız mağarada kalıyordu ama küvetleri yoktu tabii ki. Bu da senin şansın, günümüzde mağaralar bile avizeli, küvetli, kombili ve kaz tüyü yastıklı.

Bir Ağaç Evinden Daha Fazlası: Tree Sparrow House

Airbnb Tree Sparrow

Tree Sparrow House, Cornwall, Helston, İngiltere

Ağaç evinde kaldın mı hiç? İşte sana fırsat, üstelik bir evden bekleyebileceğin tüm konforla beraber. Doğanın kucağında, İngiltere’nin en yeşil yerlerini keşfetmek istiyorsan biz seni tutmayalım. Pegasus’un en uygun uçak biletleri seni bekler.

İnsanın Evden Çıkarılamayan Kiracı Olası Geliyor: Göl Kenarındaki Kulübe

Airbnb Akureyri İzlanda

Akureyri, İzlanda, Airbnb

Doğanın tam kalbinde, uçsuz bucaksız dağların ufuk çizgisiyle birleştiği manzaraları hayal et… Resimde görebilirsin zaten. Balayı için bundan daha iyi fikir olamaz herhalde!

İstersen Suyun Üzerinde de Yaşarsın: Tekne Evi

Airbnb Houseboat

Houseboat, Prag, Çekya, Airbnb

Prag, sahip olduğu tarihi eserlerin ve çılgın gece hayatının yanına bir de ilginç konaklama imkanlarını katıyor. Lafı uzatmayalım, seni Prag’a alalım.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...