• Ana Sayfa
  • Video
  • Çocuklar Uçmayı Sever, Pegasus’la Uçmayı Her Şeyden Çok Sever!

Çocuklar Uçmayı Sever, Pegasus’la Uçmayı Her Şeyden Çok Sever!

Başkalarını bilmeyiz ama çocuklar bizim için çok önemli. Hayal gücümüzü ve enerjimizi onlardan alıyoruz çünkü. Bir zamanlar “hayal” olan şeyleri gerçeğe dönüştürmemizin sırrı da burada. O yüzden kendimizi asla onlardan bağımsız düşünmüyor ve her işimizde onlardan ilham alıyoruz.

Bu sefer ilhamımızın baş aktörü de onlar! Çocuk misafirlerimiz doğum günlerinde mutluluktan havalara uçsunlar diye onlara unutamayacakları bir hediye verelim istedik. Sektörümüzde bir ilke imza attık ve Pegasus Hava Yolları olarak doğum günü uçuş gününe denk gelen 0-12 yaş aralığında çocuk misafirlerimizin doğum gününü uçakta bir pasta ve kaptanlarımızın tebrik anonsu ile kutlama uygulamasına başladık. Çocuklarının bu heyecan verici deneyimi yaşamasını isteyen ebeveynlerin yapması gereken tek şey çocuklarının doğum gününe denk gelen seyahatleri için ucuz uçak bileti bulmak. Bu güzel uygulamayı duyurmak adına aile bireylerimizin çocuklarının da yer aldığı bir video hazırladık.

 

 

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

2 Comments

  • burcu altuğ

    17 Mart 2017 at 13:12

    sayın yetkili

    18/03/2008 doğumlu olan kızımla 18/03/2017 tarihinde pagasus ile paris uçuşumuz bulunmaktadır.

    bu uygulama ile bilgi rica ederim.
    kızımın adı melis altuğ

    Yanıtla
  • Gizem

    29 Ocak 2023 at 09:36

    Yıllar önce küçük kız kardeşim ve annem seyahat ederken, bir doğum günü şarkısı başlayıp doğum günü pastası gelmiş.
    Annem hangi şanslı ve zenginin çocugu böyle bir organizasyon yaptı diye bakınırken pasta kardeşime gelince şok olmus.Çok mutlu olmuslar.İyiki doğdun diye çikolatalı pasta gelmiş.
    Kardeşim 3-4 yıl gecmesine ragmen hala anlata anlata bitiremiyor. ❤️✈️
    Tesekkürler

    Yanıtla

Bir yanıt yazın