Avrupa ülkeleri

Avrupa Ülkelerini Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

Avrupa senin için ne ifade ediyor? Sık sık seyahat eder misin bilmiyoruz, ama Avrupa ülkelerine bir merakın olduğu kesin. Avrupa ile ilgili bazı bilgilere de aşina olabilirsin. Peki, neler biliyorsun? Coğrafyan mı iyi, yoksa kültürel bilgilerin mi? Gezmek görmek her zaman iyidir, ama gittiğin bölgeyle ilgili küçük küçük bilgilere sahip olmak lazım.

Avrupa seven gezginlerde bu bilgiyi ölçmenin zamanı geldi. Avrupa ülkelerine dair temel bilgileri sorguladığımız testimizi çözebileceğine inancımız tam. Eksiklerini görüp tamamlamak ise senin elinde. Dilersen önce sorularımızı soralım, cevaplarına göre sana gezilecek yerler önerelim, sonrasında önerimize ya da keyfine göre uçak biletini alarak en iyi bildiğin ülkelere ya da keşfetmek istediğin ülkelere gezini planlamaya başlayabilirsin!”

Seyahatini planlarken ülkelerin güncel vize şartlarını ve yurt dışı uçuşlara ait güncel durum ve ülke kabul şartlarını web sitemizden incelemeyi unutma. 

Son olarak sana ilham vermesi için Bir Bilet İki Şehir: Amsterdam – Brüksel Gezisi yazımızı okuyabilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

Bir yanıt yazın