Fethiye Gezi Rehberi | Fethiye Gezilecek Yerler

İçindekiler

Masmavi deniz, yemyeşil ormanlar ve antik kalıntılar… İster huzurlu bir tatil arayışında ol, ister ekstrem sporların peşinde yeni maceralara doğru yelken aç. Babadağ’dan Ölüdeniz’e uç, Dalyan’da su altı dalışı yap. Hem yerde hem gökte gönlünü çalacak bir yere doğru yola çıkıyoruz. Evet, Babadağ’ın eteklerine sırtını verip masmavi bir denizle kıyılarını çevreleyen Fethiye’den bahsediyoruz.

Muğla’ya bağlı Fethiye, Batı Akdeniz’de bulunan doğa harikası turizm duraklarından biri. Doğa, deniz, temiz hava üçgeninde bir tatil planlıyorsan Fethiye’yi mutlaka ziyaret etmelisin. Biz de bu yazımızda, Fethiye’de gezilecek yerler listende mutlaka yer vermen gerektiğini düşündüğümüz duraklardan bahsedeceğiz. 

Dilersen önce Fethiye’de bulunan koy ve plajlardan başlayalım, sonrasında nasıl ulaşabileceğinden ve neler yapabileceğinden bahsedelim.

Hazırsan başlayalım!

Fethiye’de Bulunan Koy ve Plajlar 

Fethiye koy ve plajları

Fethiye deniz tatili arayanlar için eşsiz bir güzergâh. Mavi bayraklı plajları, ince kumlu plajları, berrak koylarıyla ziyaretçilerini bekliyor. Fethiye’de ziyaret edebileceğin güzel koy ve plajlar için seçeneğin çok. Senin için seçtiklerimizi aşağıda bulabilirsin. 

Listemize geçmeden önce bir hatırlatmakta yapmakta yarar var: Önerdiğimiz bazı bölgelerde kamp yapmak da mümkün. Yanında götüreceğin kamp malzemeleri, uyku tulumu ve uyku ekipmanları ile yemek ya da kamp malzemelerini taşıma hakkında bilgi almak için ise bagaj kuralları sayfamızı ziyaret edebilir, biletine göre limitleri öğrenebilirsin. 

Şimdi, maviliklere uzanma vakti!

Kıdrak Koyu – Kıdrak Tabiat Parkı: Seyir Zevki Yüksek 

Fethiye’de sessiz sakin bir plaj keyfi yapmak istiyorsan Kıdrak Koyu’na bir bak deriz. Manzara güzel, hava temiz, deniz çarşaf gibi… Kıdrak Koyu girişi ücretli. Koy içerisinde tuvalet, duş ve kafe mevcut; ama ekonomik davranmak istersen yanında yiyecek-içeceğini götürebilirsin. Bu koy, Fethiye’de yamaç paraşütü yapanların iniş yaptığı yerlerden biri. Sahilde uzanırken gökyüzünden sahile doğru inen birilerini görürsen şaşırma diye söylüyoruz.

Katrancı Koyu: Okaliptüs Ağaçlarının Gölgesinde

Fethiye’de doğa harikası çok koy var, Katrancı Koyu ise hem profesyonel işletmecileri hem de okaliptüs ağaçlarıyla dolu ormanı sayesinde aralarından sıyrılıyor. Kafeleri, kamp alanları ve plajlarıyla “tatil konseptli köy” olarak tanımlayabileceğimiz bu yer, Fethiye Körfezi’nin gizli kalmış cennetlerinden biri. 

Kelebekler Vadisi: Doğanın Büyüsü

Fethiye Gezi Rehberi Kelebekler Vadisi

Kelebekler Vadisi’ne ilk kez gideceksen büyülenmeye hazırlan. Ölüdeniz’in en güzel yerleri arasında ilk sırada bulunan Kelebekler Vadisi, dünyanın en güzel bölgelerden biri. El değmemiş doğasıyla mükemmel manzaralar sunan Kelebekler Vadisi, daha çok kampçılar tarafından tercih ediliyor. 

Kelebekler Vadisi kamp alanlarında konaklayabileceğin gibi Ölüdeniz’den tekne turuna dahil olarak günübirlik şekilde de burayı ziyaret edebilirsin. Dönüşte tekne turuna katılmak istemezsen Kelebekler Vadisi’nde kalabilmen için senden giriş ücreti istenecek. Ödeyerek burada kamp yapabilir ya da Faralya Köyü tarafına çıkarak oradaki konaklama yerlerinde kalabilirsin.

Ayrıca 1. derece doğal sit alanı olarak korunan Kelebekler Vadisi’nde tırmanış, tüplü dalış ve yamaç paraşütü gibi ekstrem sporlar da yapabilirsin. Türkiye’de yapılabilecek ekstrem sporlar için ilgili yazımızı buraya bıraktık.

Ölüdeniz: Platin Rengi Kumsallar 

Fethiye Ölüdeniz Güneşlenen Kadın

Fethiye, Türkiye’nin en göz alıcı kumsallarına ev sahipliği yapıyor. Her yıl güncellenen dünyanın en iyi plajları listelerinde her zaman yer alan Ölüdeniz, yabancıların deyişiyle Blue Lagoon, Fethiye’nin mutlaka görülmesi gereken yerleri arasında başı çekiyor. Mavi suların altın ve platin rengi kumlarla buluştuğu Ölüdeniz, tabiatın tadını çıkarırken huzurlu ve eğlenceli bir tatil fırsatı sunuyor.

Ölüdeniz çevresindeki oteller, yaz döneminde dolu olur. Bunu neden söyledik? “Fethiye’de nerede kalınır?” sorusunu sorarken çok geç kalma diye. Ölüdeniz tatili düşünüyorsan erken rezervasyon yaptırmalısın. Çünkü Ölüdeniz’in butik otelleri, mayıstan sonra kimseye yar olmuyor!

Ölüdeniz, Fethiye’nin en gözde noktalarından biri dedik. Doğal olarak birçok plaj, giriş ücreti talep ediyor. Su sporlarını seviyorsan plaj işletmelerinden ekipman da kiralayabiliyorsun, aklında bulunsun. 

Belceğiz Plajı (Belcekız Plajı): Mavi Bayraklı Plaj Arayanlara 

Ölüdeniz’de gidebileceğin plajlardan biri de Belceğiz. Diğer ismiyle Belcekız Plajı’na giriş ücretsiz, ama şezlong ve şemsiyeler ücretli. Belceğiz Plajı’na gitmeden önce güncel fiyat bilgilerini öğrenmek istersen duyuruları takip edebilirsin. Bu plajın mavi bayraklı olduğunu söyleyelim.

Kabak Koyu: Yıldızları Yorgan Yapma Zamanı 

Fethiye’nin güzel Faralya Köyü sınırları içerisinde yer alan Kabak Koyu, eşsiz manzaralara sahip bir yer. Denizi de doğası da harika. Eğer gece burada konaklamak istersen binlerce yıldızın çevrelediği gökyüzünün büyüleyici görüntüsüyle güzel bir uyku çekebilirsin. 

Cennet Koyu: Huzurun Kucağında 

Cennet Koyu, Fethiye

Huzurlu el değmemiş bir yer arıyorsan Cennet Koyu’nu tercih edebilirsin. Cennet Koyu’na ulaşmak için Kabak Koyu’na kadar araçla gidip sonrasında yürüyebilir ya da tekne kiralayabilirsin. Elbette tek seçenek bu değil. Ölüdeniz’den de tekne kiralayarak koya gidebilirsin. Burada konaklamak istersen bir tane özel işletme bulunuyor ve sadece burada kamp yapabiliyorsun, haberin olsun.

Çalış Plajı: Şehir Merkezinden Uzaklaşmadan Deniz Keyfi 

Çalış Plajı, Fethiye

Uzun geniş bir kumsalı ve yürüyüş yolu olan Çalış Plajı, Fethiye’nin merkezinde yer alıyor. Halk plajı olduğu için buraya giriş ücretsiz. Sadece şezlong ve şemsiye kiralamak ücretli. Sabah erken saatlerde ya da akşam saatlerinde ziyaret edersen güzel manzaralar ve sakin bir deniz yakalayabilirsin. 

Darboğaz Koyu: El Değmemiş Bir Durak 

Darboğaz Koyu, Fethiye

Kaynak

Kayaköy tarafında bulunan Darboğaz Koyu’na direkt araçla ulaşım bulunmuyor. Gemile Koyu’na geldikten sonra dar bir patika yoldan 15-20 dakikalık orta zorlukta bir yürüyüşle bu saklı koya varabilirsin. Darboğaz Koyu’nda herhangi bir işletme bulunmuyor. Denize girmenin yanı sıra burada konaklamak istersen önceden hazırlık yapmanda fayda var. Buraya herhangi bir ulaşım aracıyla gelinemediği için doğal kalmış, huzurlu, sakin bir yer olduğunu söyleyebiliriz.

Günlüklü Koyu: Sakinlik Arayanlara Özel 

Günlüklü Koyu, Fethiye

Kaynak

Sakin, sığ, kumluk bir denize sahip olan Günlüklü Koyu özellikle çocuklu ailelerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Küçük Kargı Tabiat Parkı’nın içinde bulunan koya Yanıklar dolmuşuyla ulaşabilirsin. Yemyeşil bir orman, masmavi bir deniz… Bu güzel ikilinin yanına kamp ekleyebilirsin. Yalnız hem tabiat parkına giriş ücretli hem de kamp kurmak, haberin olsun. 

İnlice Plajı: Göcek’e Giderken Bir Mola

Göcek yolu üzerinde bulunan İnlice Plajı, otopark, duş, tuvalet, kafe gibi olanaklara sahip. Belediye tarafından işletilen plaja giriş, şezlong ve şemsiye ücretli. Sakin temiz bir yer arıyorsan buraya da şans verebilirsin. Dilersen burada balık da tutabilirsin.

Büyük Boncuklu Koyu: Çam Ağaçları Arasında

Büyük Boncuklu Koyu, Fethiye

Kaynak

Küçük ve büyük olmak üzere iki tane Boncuklu Koyu var. Büyük Boncuklu Koyu, taş ve kumla karışık bir plaja sahip. Deniz ayakkabısı götürerek bu sorunu çözebilirsin. Duş, tuvalet, kabin gibi ücretsiz kullanabileceğin hizmetleri var. El değmemiş bir doğanın içerisinde denizin tadını çıkarmak istersen buraya uğrayabilirsin. Çam ağaçlarının arasında kamp da yapabilirsin. Ayrıca koyda Sea Me Beach isimli özel bir işletme de var. Dilersen burada da vakit geçirebilirsin.

Özel aracın yoksa Kumluca-Fethiye otobüslerini kullanarak bu koya ulaşabilirsin.

Küçük Boncuklu Koyu: Eşsiz Manzaralar Peşinde

Fethiye Gezi Rehberi Küçük Boncuklu Koyu

Kaynak

Büyük Boncuklu Koyu’nun komşusu olan Küçük Boncuklu Koyu’na giriş ücretsiz, ancak herhangi bir hizmet almak istersen cüzi bir ücret ödemen gerekiyor. Ayrıca bu koyda da Help Beach and Yacht Club işletmesi var. Dilersen buraya da göz atabilirsin.

Harika manzaralar sunan bu iki koyda da keyifli vakit geçirmek için seçenek çok.

Kumburnu Plajı: Dünyaca Ünlü

Kumburnu Plajı, Fethiye

Fethiye’nin güzel plajlarından Kumburnu, Ölüdeniz Lagünü olarak da biliniyor. Bir tarafı çam ormanları, bir tarafı masmavi deniz olan Kumburnu’na giriş ücretli. Duş, tuvalet, otopark gibi imkanlara da sahip. Sakin, dalgasız bir deniz arıyorsan burası tam sana göre.

Karaot Plajı: Caretta Caretta’lara Dikkat

Karaot Plajı, Fethiye

Kaynak

Yanıklar Köyü sınırlarında bulunan Karaot Plajı, el değmemiş güzergâhlar arayanlar için hayli uygun. Caretta ceratta’ların yaşam alanı olduğu için SİT alanı olarak belirlenmiş. Girişi ücretli. Yumuşacık kumları, berrak deniziyle mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer.

Kalemya Koyu: Plajı Mavi Bayraklı 

Fethiye Gezi Rehberi Kalemya Koyu

Kaynak

Eşsiz bir denize sahip olan Kalemya Koyu’nun tüm plaj işletmesi Hillside Beach Club’a ailt. Yani ancak otelde konaklayanların yararlanabildiği bir koy olduğunu söyleyebiliriz. Fethiye Yarımadası’ndaki güzel koylarda olduğu gibi burası da berrak bir deniz ve eşsiz manzaralar vadediyor. Ayrıca bu plaj Mavi Bayraklı plajlar arasında yer alıyor.

Turunç Pınarı Koyu: Yeryüzü Cenneti

Turunç Pınarı, Fethiye

Kaynak

Bölgenin eşsiz güzelliklerine sahip noktalarından biri de Turunç Pınarı Koyu. Deniz yoluyla ulaşılabilen koya, Fethiye’den kalkan tekne turlarına katılarak gidebilirsin. Koyda Yazz Collective isimli bir işletme olduğunu söyleyelim. Plajı kullanmak için otel müşterisi olmana gerek yok, ancak tabii ki hizmetlerin hepsi ücretli. Buraya gitmeyi planlıyorsan arayıp bilgi almanda fayda var. 

Kuleli Plajı: Hem Karadan Hem Denizden Ulaşmak Mümkün

Kuleli Plajı, Fethiye

Keçiler Köyü’nde bulunan Kuleli Plajı, doğanın içerisinde sessiz sakin bir durak. Plajda tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğin bir işletme bulunuyor. Ailece gideceksen aileler için ayrılmış bir alanı da olduğunu söyleyelim. Giriş, şezlong ve şemsiye ücretli. Buraya hem karadan hem de denizden ulaşabilirsin. Özel aracın yoksa Fethiye’den kalkan dolmuşları kullanabilirsin.

Akvaryum Koyu: Adı Gibi Berrak Bir Deniz

Akvaryum Koyu, Fethiye

İşletmesi yok, kara ulaşımı yok, herhangi bir hizmeti yok; ancak el değmemiş tertemiz bir doğası var. Dış dünyadan kendini soyutlayıp doğanın kollarına atılmak istersen berrak denizli Akvaryum Koyu seni bekliyor.

Aksazlar Koyu: İster Kamp Yap İster Denizde Vakit Geçir

Aksazlar Koyu, Fethiye

Kaynak

Sonradan kum taşınarak plaj haline getirilmiş Aksazlar Koyu, hem kamp alanına hem kafeye hem de otoparka sahip. Tabii bunların hepsi özel bir işletmeye ait. Bu yüzden ücretli olduğunu söyleyelim. Fethiye’ye yaklaşık 4 km uzaklıktaki Keçiler Köyü’nde bulunan Aksazlar Koyu’na hem dolmuşla hem özel araçla ulaşabilirsin. Bir düğüne denk gelirsen şaşırma, burası bu tür organizasyonlar için de tercih ediliyor.

Fethiye Nerededir? Nasıl Gidilir? 

Dalaman Havalimanı

Doğal güzellikleri ve mükemmel koylarıyla ünlü Fethiye, Muğla iline bağlı bir ilçe. Antalya ve Dalaman gibi diğer tatil cennetleriyle komşu olan Fethiye, uzun soluklu tatil yapmak için mükemmel bir yer. 

Fethiye’ye gitmek için en pratik yol uçak seyahati. Kendine bir ucuz uçak bileti satın almak istersen bakman gereken yeri biliyorsun. Fethiye’ye, 45 km mesafedeki Dalaman Havalimanı üzerinden ulaşabilirsin. İniş yaptıktan sonra HAVAŞ ya da özel servislerle Fethiye’ye ulaşabilirsin. “Kendime bir araç kiralayacağım, etrafı geze geze gideceğim.” diyorsan uygun Bodrum uçak bileti de bakabilirsin. Bu havalimanını tercih edersen ve vaktin de varsa Bodrum’da gezilecek yerler çok!

Muğla Uçak Bileti Ara

ucak-bileti

Fethiye’de mutlaka görülmesi gereken o kadar çok yer var ki.  En iyisi koylarından sonra ilçe merkezine bir göz atalım. 

Fethiye Merkez: Gece Hayatının Başlangıç Noktası 

Fethiye merkez

Fethiye’nin merkezi, ilçenin en canlı bölgesi. Fethiye gece hayatı mekanların bir kısmı burada. Ayrıca merkezde alışveriş yapılabilecek büyük mağazalar mevcut. Fethiye ilçe merkezi, özellikle Likya Yolu üzerinde bir tatil düşünenlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği nokta. Fethiye’de alışveriş yapmak istiyorsan ilçe merkezinde ayrıca el yapımı takılar ve hediyelik eşyalar satan seyyar satıcılar bulabilirsin.

Fethiye’de nerede kalınır diye merak ediyorsan da ilçe merkezinde hem uygun fiyatlı hem de yüksek beklentileri karşılayan konaklama seçenekleri mevcut. 

Kayaköy: Dokusu Kaybolmamış Bir Güzellik 

Kayaköy, Fethiye

Antik Likya uygarlığının en önemli kentlerinden Karmylassos kalıntıları üzerine kurulmuş Kayaköy, Fethiye merkeze 9 km uzaklıkta. Taş evlerden oluşan bu eski şehir, geçmişte Lebessos diye bilinirmiş. Fethiye tarihi yerler gezisi yapacaksan Kayaköy’ü seyahat rehberine ekleyebilirsin. Ölüdeniz’e yürüme mesafesinde olan bir tepeye kurulmuş Kayaköy, aynı zamanda Likya Yolu’nun duraklarından. 

Likya Yolu: Yapılacaklar Listene Çentik Atma Zamanı 

Likya Yolu, Fethiye

Uzun yürüyüşleri seviyorsan Fethiye’de dahil olabileceğin harika bir etkinlik var: Likya Yolu Yürüyüşü. Bu konuyu daha önce uzun bir şekilde yazmıştık. Sosyal medyada oldukça popüler olan Likya Yolu’nda planlayabileceğin birçok rota var. En iyisi, araştırma yapıp sana en uygun rotayı seçmek. 

Saklıkent Milli Parkı – Saklıkent Kanyonu: Etkileyici Manzaralar 

Saklıkent Kanyonu, Fethiye

Doğa harikası yerlerden devam ediyoruz. Saklıkent Milli Parkı içerisinde yer alan Saklıkent Kanyonu, Dumanlıkaya yakınlarında inanılmaz manzaralar sunuyor. Saklıkent Kanyonu’nun biraz ilerisinde de Gizlikent Şelalesi var. Gizli saklı yerleri keşfetmeyi sevenlere duyurulur! Saklıkent, Fethiye merkeze 43 kilometre uzaklıkta. 

Fethiye Kral Mezarları: Göğe Yükselen Anıt 

Amintas Kaya Mezarları, Fethiye

Fethiye Kral Mezarları ya da diğer adıyla Amintas Kaya Mezarları; MÖ 4. yy’den kalan, kayalara oyulmuş mezarları kapsıyor. Fethiye’deki tarihi yerleri merak ediyorsan bakman gereken ilk yerlerden biri burası. Telmessos Antik Kenti de hemen yanında. Buraya giriş ücretli ancak Müze Kart ile ücretsiz olarak ziyaret edebilirsin.

Kral mezarları Fethiye merkeze hayli yakın, ister yürüyerek ister otogardan kalkan dolmuşlarla buraya kolayca ulaşabilirsin.

Fethiye’nin Keyfini Çıkarmak İçin Gidilecek En Doğru Zaman 

Fethiye için doğru zaman

 Akdeniz ikliminin etkisinde olan Fethiye, yaz-kış ziyaret edilebilir bir durak. Yaz sezonunda hareketli ve sıcak, bahar aylarında ise sakin ve ılık. Her mevsim denize girebileceğin bir yer. Uygun fiyatlı, kalabalık olmayan ve nispeten sıcak havalara sahip olan dönemi ise eylül, ekim ve mayıs ayları.

Fethiye’de Gece Hayatı Nasıldır? 

Fethiye gece hayatı

Fethiye’nin eğlenceli gece hayatına hızlı bir giriş yapmak istersen Hisarönü’ne doğru bir rota çizebilirsin. Dans ve eğlence Fethiye’de Hisarönü’nden soruluyor. Fethiye merkezden uzaklaşmadan eğlenmek istersen Paspatur Sokağı’ndaki eğlence mekanlarına göz atabilirsin. Yaz aylarında 7/24 eğlencenin devam ettiğini söyleyelim.

Fethiye’nin Neyi Meşhurdur? 

Fethiye, Babadağ Keşkeği

Fethiye’nin tatili, manzaraları, denizi, doğası için meşhur diyebiliriz. Kuzu eti kullanılarak hazırlanan Babadağ keşkeği, otlu ya da peynirli seçenekleriyle leğen böreği, farklı farklı otlarla hazırlanan otlu gözlemesi, yine farklı bir ot olan sılcan otu kavurması da Fethiye’nin meşhur lezzetleri arasında yer alıyor. 

Fethiye’de Çocuklar İçin Uygun Yerler 

Fethiye'de çocuklara uygun yerler

Fethiye’de çocukların keyifli vakit geçirebileceği yerler hayli fazla. Kayaköy’de at binebilir, Ovacık’ta aquapark’ın tadını doyasıya çıkarabilirsin. Hisarönü’nde Sihirland’e uğrarsanız da ters olarak dekore edilmiş evde ailece farklı fotoğraflar yakalayabilir ve eğlence dolu dakikalar yaşayabilirsiniz. 

Fethiye’ye Yakın Gezilecek Yerler 

Fethiye'ye yakın yerler

Fethiye, doğasıyla deniziyle en güzel tatil anılarının baş kahramanı olmaya aday. Tabii bu güzel tatil ilçesinin güzel komşuları da var. Tabelasını görmenin bile insana huzur verdiği, yaz-kış fark etmeksizin havasıyla insanın modunu yükselten o güzel güzergâhlara geldik. 

Marmaris: Yeryüzü Cenneti 

Marmaris

Muğla sınırları içerisinde yer alan Marmaris, Fethiye’nin güzel komşularından. Fethiye ile aralarında yaklaşık 120 km bulunan Marmaris hem denizi hem de yeşiliyle gezginler için güzel bir alternatif. Daha önce Marmaris’i yazmıştık, merak ediyorsan Marmaris’in En Güzel Plajları ve Koyları | Marmaris Gezilecek Yerler yazımızı okuyabilirsin. 

Dalyan: Eşsiz Bir Doğa 

Dalyan

Antik kentleri, eşsiz manzaraları, tabii ki güzel denizi ve doğasıyla Dalyan, Muğla’nın en güzel tatil durakları arasında yer alıyor. Fethiye’ye de yaklaşık 60 km uzaklıkta bulunuyor.  Dalyan’da ne yapılır, nereler gezilir, nerede yüzülür detaylıca anlattığımız rehberimizi aşağıda bulabilirsin.

Dalyan Gezi Rehberi | Gezilecek Yerler

Kaş: Emeklilik Hayalleri Kurma Garantili 

Kaş

Kaş, Antalya sınırları içerisinde yer alan, Antalya’ya uzak ama Fethiye’ye hayli yakın bir noktada bulunan güzel bir tatil durağı. Su altı dalışı, yamaç paraşütü, gurme restoranları ve berrak deniziyle akılları baştan alan bu güzel yere henüz gitmediysen kaçırdıklarını bir düşün isteriz. Bu esnada French Oje ile Kaş Gezi Rehberi yazımız sana yardımcı olabilir. 

Fethiye’de Mutlaka Yapmanız Gerekenler

  • Sabahın erken saatlerinde Çalış Plajı’na gitmelisin. Çalış Plajı, sabah saatlerinde hem çarşaf gibi denizi hem de sessizliği ve sakinliğiyle kafanı dinlemek için birebir.
  • Antik kent turuna çıkmalısın. (Patara Antik Kenti, Pınara Antik Kenti, Tlos Antik Kenti ve Letoon Antik Kenti) 
  • Şövalye Adası’nda bir gün geçirmelisin. 
  • Amintas Kaya Mezarlarını ziyaret etmelisin.
  • Safari ile Şelale Yaka işletmesine gitmelisin.
  • Likya Yolu’nun bir kısmını yürümelisin.
  • Bungee jumping, yamaç paraşütü, tüplü dalış, rafting. Bu dörtlü macera paketinin içerisinden en az birini yapmalısın. 

Fethiye’de Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Fethiye içerisinde istediğin her yere yürüyerek ulaşabilirsin. Koyları ya da Fethiye’nin yakındaki durakları  ziyaret etmek istiyorsan belediye otobüslerini kullanabilirsin.  Yeni Cami arkasından kalkan minibüsleri ve otobüsleri tercih edebilirsin. 40 farklı hat bulduğu için hem yakın köylere hem de ilçelere ulaşım sağlayabilirsin. Muğla Belediyesi ulaşım sefer saatleri web sayfası üzerinden hem fiyatlarla hem de sefer saatleriyle ilgili bilgiye ulaşabilirsin. Tabii istediğin saatte taksi seçeneğini de değerlendirebilirsin.

Fethiye gezi rehberi için şimdilik bu kadar diyoruz. Fethiye tatiline çıkmayı düşünüyorsan hiç durma! Uçak biletini ayır, Fethiye otel rezervasyonunu yap ve tüm yılın stresini mavi sularda dağıtmaya hazırlan…

Bu öneri ile yazımızın sonuna geliyoruz, ancak okumaya devam etmek istiyorsan Türkiye’de Gün Batımının En İyi İzlendiği Yerler  yazımıza geçebilirsin.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...

14 Comments

Bir yanıt yazın