En İyi Yurt İçi Festivalleri

En İyi Yurt İçi Yaz Festivalleri

Havalar ısınmaya başlayınca içindeki o coşkuyu dışarı çıkarma isteği biraz daha artıyor, değil mi? Rengarenk çiçeklerin, yemyeşil ağaçların arasında eski bir Türk filmindeki gibi koşmak istiyorsun. Hatta yaz günlerini nasıl geçireceğini şimdiden planlamaya başladın bile. Mutluluk işte bu; keşfetme isteği! Yine de ilkbahar ve yazın yarattığı bu tatlı coşkuyu çok uzaklarda dışa çıkarma taraftarı değilsen bu yazı tam sana göre! 2017 yılının en iyi yurt içi festivallerine hemen göz at, Pegasus’tan ucuz yurt içi uçak biletini al ve sonuna kadar eğlenmek için hazır ol!

Cappadox

Doğa harikası Kapadokya’nın tadına doya doya varmak istiyorsan buyur Cappadox’a. 18-21 Mayıs 2017 tarihinde Türkiye’nin ikonik kraliçelerinden Kapadokya’nın ev sahipliği yapacağı bu festivalde dört farklı kategori bulunuyor. Çağdaş sanat, müzik, açık hava etkinlikleri ve gastronomi kategorilerinden istediğin etkinlikleri seçip kendi programını oluşturmakta özgürsün.

Electronica Çeşme

25-26 Haziran 2017 tarihlerinde dördüncü kez İzmir’in her mevsim hayali kurulan tatil noktası Çeşme’de yapılacak olan Electronica, elektronik müzik sevdalılarının heyecanla beklediği festivaller arasında. Eğer sen de “Elektronik müziksiz olmaz.” diyenlerdensen dünyaca ünlü DJ’lerin setin başına geçtiği bu müzik festivalini kaçırma. Bu arada, unutmadan, Electronica’da deniz, kum ve güneş de seninle olacak.

Yurt İçi Festivaller Çeşme

Gurme Fest

Lezzet peşinde koşan, gittiği her yerde yeni lezzetler deneyen bir gurmeysen bu festival tam senlik! 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan lezzet festivalinin açık havada yapılacak olması da baharın tadını almanı sağlayacak. Pek çok yeni leziz tatlarla buluşabileceğin festivalde düzenlenecek workshoplar ve söyleşiler sayesinde de yemek kültürleri hakkında yepyeni detaylar öğrenebilirsin.

Chill-Out Festival

Doğa, müzik ve sanatı bir arada bulabileceğin festivallerden biri Chill-Out Festival. 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan müzik festivaline dilersen 14-15 Temmuz 2017 tarihlerinde Bodrum’da da gidebilirsin. İki gün boyunca durmaksızın müzik ve doğayla birlikte olmak istersen hiç düşünmeden İstanbul ya da Bodrum’a uçak bileti alabilirsin.

Yurt İçi Festivaller Bodrum

Zeytinli Rock Festivali

24-27 Ağustos 2017’de Balıkesir, Zeytinli’de düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali, rock müzik hayranlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Dalyan Sahili’nde ister çıkan sanatçıların performanslarını izleyebilir, ister denizin tadını çıkarabilirsin. Kamp kurabileceğiniz festivaller arasında yer alan Zeytinli Rock Festivali, yazı uğurlamaya hazırlandığın günlerde mükemmel bir etkinlik olacak.

Sen Yeter Ki Uçmak İste! Seyahatini baştan sona planlamak için ihtiyacın olan her şey bende! Öneriler bende... Fikirler bende... Uçak bileti bende...