2.1.2015

İZair’in Yeni Genel Müdürü Nasuh Çetin Oldu

2007 yılından bu yana İZair Genel Müdürü olarak hizmet veren Gürol Yüksel’in emekliye ayrılması ile görevi Nasuh Çetin devraldı.

Pegasus Hava Yolları’nın İzmir’deki bağlı ortaklığı İZair’in yeni genel müdürü; havacılık sektöründe 25 yıllık deneyimiyle Türkiye, ABD ve Avrupa’da birçok üst yönetim rolü üstlenen Nasuh Çetin oldu. 2013 yılından bu yana Pegasus Hava Yolları’nda İştiraklerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmakta olan Nasuh Çetin, yeni görevine Ocak 2015 itibariyle başlayacak.

2014 yılından beri IZair Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Çetin, 9 Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu. Lisans eğitiminin ardından Londra Polytechnic’te Bilgisayar Programcılığı üzerine eğitim gören Nasuh Çetin, havacılık alanındaki kariyerine 1990 yılında Türk Hava Yolları’nda başladı. 1992 yılında Türk Hava Yolları’nda Tarife Müdürü olarak çalışan Çetin; 2003 yılına kadar Amerika ve Kanada Satış Müdür Yardımcısı, Belçika Satış Müdürü, Kargo Başkanı, Network Planlama ve Gelir Yönetimi Başkanı gibi çeşitli üst yönetim görevlerinde bulundu. Ardından 2004 – 2013 yılları arasında Onur Air’de Tarifeli Seferler Müdürlüğü görevini üstlendi. Nasuh Çetin yeni görevinde, ekibi ile beraber büyük bir ivme kaydeden İzair’in gelişmesi ve büyümesinden sorumlu projeleri üstlenecek.