24.9.2019

Pegasus, 2019 Avrupa İş Ödülleri kapsamında “Ulusal Kazanan” olarak seçildi

Pegasus Hava Yolları, dünyanın en büyük iş yarışmalarından ve Avrupa iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan 2019 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) kapsamında “Ulusal Kazanan” olarak seçildi.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, dünyanın en büyük iş yarışmalarından biri olan ve bu sene 12.si gerçekleştirilen 2019 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) kapsamında “150+ milyon Avro Cirolu Dijital Teknoloji Ödülü” kategorisinde “Ulusal Kazanan” olarak seçildi. 33 ülkeden 120 binin üzerinde şirketin aralarında iş liderleri, politikacılar ve akademisyenlerin de olduğu bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği yarışmada “Ulusal Kazanan” seçilen Pegasus, yarışmanın son aşamasında Türkiye’yi temsil eden şirketler arasında yer alıyor. Pegasus yetkilileri, son jüri değerlendirme turunu tamamlamak ve genel kategori kazananlarının açıklanacağı gala seremonisine katılmak üzere 3-4 Aralık tarihlerinde Polonya’nın Varşova şehrinde olacak.

Alınan ödülle ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Bilgi Teknolojileri Direktörü Barış Fındık, “Pegasus Hava Yolları olarak 2018 yılında girdiğimiz dijital dönüşüm çerçevesinde internet sitemizden operasyonel süreçlerimize kadar birçok alanda dijital çözümler ürettik. Bu yepyeni ve teknolojik bakış açısıyla yaptığımız çalışmalar neticesinde, tüm dünyada en prestijli iş ödülleri arasında yer alan bir yarışmada özellikle dijital teknoloji alanında ‘Ulusal Kazanan’ seçilmek bizim için çok anlamlı. 3-4 Aralık tarihlerinde Varşova’da yarışmanın son jüri değerlendirme turu gerçekleştirilecek. Biz de ülkemizi gururla temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Pegasus Plus hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.